sexy and we know it, hahhaha


det finns en på miljonen av honoms sort

alla fjorden dagar har varit heeeelt underbara, finns bara en liten sak jag ångrar! men skitsamma, längtar till nästa ååååår, as långt kvar ju. men hade tänkt och lägga upp massa bilder också men min mobil funkar eej och ladda över, får damp! imorgon blir det att steka HELA dagen, samma på måndag! men ska dra nuu, puss.

saknar dig


fjorden, alla dagar!

hallooo, igår var jag och hanna på fjorden, igen. ska även dit idagl och imorgon! kvällens slut igår blev inte som planerat, men vi får försöka göra en lyckad kväll idag istället ! :) känner ett groooovt behov av att städa mitt rum just nu...! men jag orkar inte de, så jag gör det ngn annan dag, typ nästa vecka (?) whatevvvaaa, drar neer lite tidigare idag till stan tror jaaag, vid 4 halv 5 :) men måste börja ta tag i dagen nuu innan det är försent, puss! :)


haha, old pictureee!!

när du hamnar i helvetet skicka mig ett vykort

shooo, igår var jag och hanna på fjorden, det var kul. vi åkte hem vid 11 typ, när iv kom hem tog vi bort sminket, borstade tänderna och sen la vi oss i sängen för att kolla på the human centipede! äckligt.. :O sen somna vi. Idag ska vi ner till fjorden igen, och vi har precis fixat färdigt oss! :D kommer hem senare ikväll och då bloggar jag, pusshej!


anden i glaset, scary..

har precis käkat grillat nu, och ska snart börja fixa lite inför imorgon :) hanna kommer väll hit vid 11 eller nåt. idag kom sigge till mig, vi fick idén att köra anden i glaset.. sen smsa annie och frågade om hon fick vara med, så vi drog hem till hennel. när vi var där började vi köra anden i glaset, vi var sten seriösa, och vi fick ett oväntat svar från anden.. det var ganska läskigt, för alla tre lovade att ingen av oss skulle flytta glaset, scary! Men nu får ni ha det gryyyymmmmmt, bloggaaaaaaaar mer senare, eller så får ni ett inlägg imorgon, puss :)


trippel tångs hår bilre imorgon iallafall!!! :D


väntar på sigrid

shennare, väntar på sigge nu, hon kommer väll närsom helst, har inte varit med hon på jätte länge! vi har väll lite planer vad vi ska göra osv, bloggar senare, pusshej ;)


en flyygaaande pommeees

jag hoppas du får leva med det resten av ditt liv

vaknade för en halv timma sen, imorgon är det ju fjorden. får se vem jag går med, antingen hanna eller sigrid! :) idag blir det bara att ta det lungt, tagga. haha ;) men ska grilla ikväll så det blir rätt soft, ska fixa lite grejor idag också :) men blir nog några inlägg till idag, så kika in, pusshej ;)


du har sönder mig, fast du gör mig hel


Jag har sönder dig, när jag gör dig hel

jag hoppas att marken du går på går sönder

sitter här och lyssnar på go musik, resten av ditt liv. idag har jag varit med hanna och alicia, vi var på torp, sen drog jag och hanna hem, och käka sushi, så gott! har faktiskt inte så mycket å skriva, men, ska fortsätta å snacka med folk på msn, käka godis, och lyssna på musik, pusshej :)


elgiganten


beautiful

igår vid halv 9 tiden, kom alicia och frida hit. Vi tre och min syster var ensamma hemma så vi satte på två filmer, harry potter, och sen en jätte sorlig film :( alla satt och grät, guuud. kan visa trailern, kolla hela, såå fin film. måste bara säga att zac är sååå snygg ;)


Friendship is just a word, but my girls give it a meaning





ni är bäst, love u

hemma nuuueee

gött och vara hemma igen! när man är borta så saknar man faktiskt lilla uddevalla! :O idag har jag bara packat upp lite saker, var även borta hos frida förut, med alicia. Frida färga mitt hår, hehe :D får se vad som händer denna veckan som kommer ;ddd men hm, får även se vad som händer ikvääälll, käka godis typ :) så ah, ha de superduper braa så bloggar jag mer ikvälll pösshej


little bad girl


man måste gilla läget

hallooa, wazzzuuuup, softar bre här på hotellet assooo :) Har tagit massa bilder, men dom lägger jag upp imorgon :)
Men ska soova nu, pözzhej



shennnaaa

Ska snart ut på stan och gå någonstans, mys med familjen. Imorgon åker vi förmodligen hem :( vill inte, vill stanna hääääääääääääär. ååååh, ska träffa aggieee på lördag också, då har vi en massa å snacka om, ska dra nuu, puss ha det bäst !



no sleep

Igår var jag och familjen på tivoliii, det var helt awesome, det var nice väder också ;) idag ska vi på aquakul, nåot vattenpalats här i malmööö, längtar!! ;) så måste packa nu, puss ;) 

skönaste låten!


andas, allting snurrar runt

kom förbi kirseberg
Svar: Om du säger ditt namn, så kanske jag kommer förbi ;)



Sheeeeennareee, sitter här nu i rummet och ska snart gå och lägga mig, är ganska trött så det ska bli skönt att lägga sig i sängen, mys. Imorgon blir det nog att tag tåget över till köpenhamn och gå på världens roligaste tivoli, hihihi, eller aaaaaaah, det är nästan bättre än liseberg iallafall :) ska dra och lägga mig nuuuuuu, hörs imorgon, kysshaj!


galet.


bloggar från hotellt

Senna, sitter här nu på hotellt, as nice, eller ah, jag har ju varit här en gång innan också, ska ut till malmö city nu, meeeee likeeeeeeee, as nice. pussss :D

love you like a love song

har precis duschat, innan de käka jag pizza, gott. idag har jag varit med hanna, vi var först på stan, sen drog vi hem till pontus, där va acke. vi kollade på film och lite sånt. efter ett tag kom andré, dom skulle dra någon stans så vi drog också. Imorgon drar jag, så jag har packat lite idag också :) Här kommer lite bilder:







haha beredd?


fallens dagar

sho, har inte uppdaterat något pga att jag har sovit över hos hanna, och tillbringat kvällarna på fallens dagar :) vi har gått runt chillat, träffat folk och haft allmänt skojigt! längtar till fjorden! hehee, idag ska jag vara med hanna, och så måste jag packa lite osv.. drar ju till malmö imorgon, awesoooome. DET funkar inte heller å ladda över bilder till datan, ååh -.- här får ni iallafall en bild från igår innan vi drog till fallens :)


best thing I never had

vaknade ganska sent idag, ops. men iallafall ska snart börja fixa iordning mig, sen drar jag upp till hanna, bloggar senareeeeee pusss :)


*dör* gissa va denna bilden hette? den hette " jag och min kaxarkåmpiz" haha wtf!

softar

softar rå just nu asså, idag var jag på kalas hos min kära moster, tillbringa denna tid på min kusins rum och en stund nere på öb, kul, m, a ok. sen påvägen hem stanna vi, köpte lite dricka och chips, redan uppätet dock, men haha okej ;) från min sida blir det trollhättan nu två dagar i rad :) iallafall, någon gång nästa vecka ska jag kanske, eller ah, jag vill(min familj vill).. dra till malmö och bo på hotell i stan, sen dra över till köpenhamn, hoppas. älskar malmöööö! längtar massor till fjordfestivalen också, galeeet. Men nu ska jag nog dra mig, uppdaterar mera imorgon, pussshej!


söt man är just nu då.. pff


I got the magic in me

shaaa, idag vaknade jag vid 11 ungefär, drog mig upp. efter ett tag drog jag ner till stan och mötte ida, vi gick till bävån och greja lite, hahahah!! blev även "jagade" av fåglar, vi mata dom, så dom attackera oss.. hjärtattack. sen skulle ida hem, så jag drog också hem. efter ett tag kom alicia hit, vi chilla mest. sen drog hon hem vid halv 9, efter käka jag lite pizza, och nu sitter jag och gottar mig med choklad! gött gött, imorgon blir det att sova länge!! sen upp, fixa sig, sen ut till herrestad för att gå på kalas! men vi får ha det gött, loveeepussloveee!



lekte lite med webben bara!

Här kommer en go låt!



wrap u around me

hajhaj, fin fint väder today, har legat ute på altanen lite och solat, igår var jag med hanna, först kom hon till mig, sen drog vi till stan och käka, sen köpte oss lite go saker. sen drog vi hem till mig och så drog vi ut och cykla ett tag! nice, idag får vi seeeee vad som händer! ;) vill ut och bada :o men orkar inte, får ta det imorgon eller något istället ;) ha det göööötttttttttt everybooooody ;)


bild från förra sommaren ;)

we came here to party

svar ögonbryns kniv: 3st/paket 99 kr (finns lite överallt)

Shaaaaaaaaaa, idag ska jag vara med hanna, har precis städat klart min garderob, jag har även hunnit sola lite, gött! nu ska jag gå ner för att äta lite cactus sallad, mums! pussss!


mina pojkar ♥ haha!


ögonbryns kniv, så slipper du noppra!

sån här måste jag ha! testade på det hos min kära kusin, det är alltså en ögonbryns kniv, istället för att sitta och dra och hålla på, få ont osv. det är hur enkelt som helst, man rakar helt enkelt, för er som inte visste om det, så rekomenderar jag det verkligen!


my heart don't stop, my heart will beating over

hejhej, idag har jag varit på torp med några, hade allmänt trevligt osv. imorgon ska jag vara med hanna, får väll se vad vi hittar på ;) just gör jag inte så mycket, lille melle sitter i min säng och kollar på brum (?) ehm, jaja :D hoppas ni har ett nice sommarlov, för det har jag ;) nu sa precis min bror " molly, kom lite, sitta här " så jag ska gå och kolla på brum nu, haha puss ;)


ssssshake it up


shaaa, igår var jag på torp en sväng, fick köpt mig lite rea grejer, träffade även på två snyggingar som vi stanna och snacka med (aaa) typiskt mig dom kom inte från uddevalla utan från jönköping? aja, iallafall idag ska jag på kalas -.- kul kul.. men har en liten suprise på gång, som ni antagligen inte kommer få veta på bloggen, men vi får se på det :) bloggar senare när jag kommit hem, pusshej!

you taste good to me

har kommit hem från världens goaste dagar i grebbestad ! vaknat upp i ett kokhett tält utan luft, gått upp, chillat, badat, gått och gått fram och tillbaka, kollat i affärer, suttit på en brygga och haft allmänt kuul, käkat langos, fått hjärtklappningar och andnöd( såg en snygg kille komma i mot oss) fått en bus vissling, hehe,  käkat massa glass, raggat killar, flummat som fan! sista kvällen träffade vi några boys, haha vi gick från stan/bryggan vid halv 12 typ så kommer ett gäng killar från campingen och hänger efter, håller på och ropar " hallåå, go kväll " sen efter en liten stund står vi på campingen bland alla husvagnar och snackar, vi var väll med dom i en timma eller något på kvällen, aaas goaa grabbar! hann inte träffa dom idag eftersom jag skulle hem, men det ska jag och hanna göra någon annan dag på lovet hehe ;) nu sitter jag här hemma och softar råååå, nu kommer lite bilder! puss



hanna fixar sig för stan!



söt men livsfarlig


grebbestad! <3
och sen ska det vara en bild på killarna men glömde visst att ta en, men det är iallafall på två snyggingar som ni kan föreställa er hahha :D

packar för fullt

hej hej, blev inget med natta idag, fick reda på att jag åker till grebbesta idag istället, så jag håller på att packa för fullt. hinnerinte blogga mer måste forsätta, men ni får ha det super bra så ses vi om några dagar, possposs!


u make me smile

shoooooooooooooooo, (natta bara så du vet när jag sa att jag snart var klar hade jag inte ens börjat) idag har jag bara chillat, varit en stund med alicia min kusin, imorgon ska jag vara med nattaaaa, vi får se vad vi hittar på, något FKN awesome iallafall, ofc! har inget å blogga om, vi hörs imorgon pusspösshej!


vet ni eller?



jag ska iväg och tälta med denna bruden i grebbesta, vi bor precis vid bryggan, snacka om nice!


face it

sheeeeeeeeeeeeeeennareee, sitter här ute på altanen och käkar popcoooorn, gött som fan! alicia är här också, men jag vet inte riktigt.. ehm, vart hon tog vägen nu? nu kom hon tillbaka.. vi ska snart sätta på en film, 127 timmar heter den, en riktig sann i historia som hände 2003, den verkar brå! (den är bra/alicia) eller så ser vi på ... en skräck film, alltsåååå.. fridag den 13, yeeey :D men ska dra nu, har lite rådamp med min mobil den .. är cppppppppp! får paaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiik, aja whatever, pusshej :D xoxoooo


snyggaste dansken i poolen


han till höger <333333333

tillslut kommer sanningen fram

vaknade nyss.. jag vaknar alltid så himla sent nu för tiden, sover ju alltid bort halva dagen, waa. idag ska jag som sagt vara med min kusin, saknar henne, hihi :) så nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart ta tag i mig själv och börja leva dagen, puss!


fin fint!


ibland blir man bara lite galen

sho, vaknade upp idag vid halv 12 typ brevid hanna, vi gick upp och kolla på tv och käka frukost, sen drog vi till stan, där träffade vi hampa och elias och va med dom, sen drog jag hem, och nu sitter jag här. imorgon ska jag vara med alicia, tror hon sover här, kommer bli awesome, aja, puss hej!


nytagen bild

trippeltång

Postat av: anonym

hej hur gör du ditt hår så lockigt och fint? vad använder du för grejer ;) svara som inlägg :)


Tack, det är jätte enkelt,
jag använder en trippeltång som gör håret vågigt/lockigt och fint,
jag rekomenderar den verkligen! :)


RSS 2.0