tagga!


hej ont i huvudet hejdå

tjenna. har fett ont i huvudet, mår inte alls bra. Åkte på en allergisk reaktion inatt/imorse, så ingen skola för mig icke. Får se om jag kommer imorgon, är allmänt seg och allt. Sov lite förut, känner mig änu mer tröttare nu :( Senare blir det att åka ner till stan föratt hyra film och köpa godis, myskväll! På torsdag blir det förmodligen torp med hanna, torp firar något så det kommer bli en massa skoj där och några bra artister, även rea också ithink. Aja :) det blir säkert grymt.. sommar vädret är iallafall här, så himla skönt. Men nu ska jag käka, pusshej!


smoke weed everyday


du är på en annan nivå

Shennaaaaa! Softilerar grovt här vid datan, inget plugg och det är hur soft som helst. Livet flyter bara på, imorgon ska bli varmt ute, nuu är det inte mycket kvar i skolan och jag ÄLSKART! Jag längtar huuuur mycket som helst till sommarlovet, ye ye ye! Nä vet inte riktigt vad jag ska skriva om :O Hejdooo


start without you


det känns som att jag behöver dig

Jag har återfått känslan, det lilla pirret i magen varje gång jag möter din blick
Fuck no, jag behöver inte dig

Shenna blöggen! Har precis pluggat klart, yes. Denna veckan är kort, det blir en lång helg. gu va gött, lovely! Har ingen bestämt än vad jag ska hitta på. Det är studenten nästa torsdag, och då blire att dra dirr efter skolan med hanna till stan, minns förra året, gu vilket minne, haha. hot wings + energi dricka, softilera i gräset, samla pantburkar, no coments. träffa gött folk, se alla studenter, cykla genom skolans tunnel i yber fart, haha. Låter helt onormalt, men så äre. hela min sommar var inte direkt normal kan man säga, hahah! ;)

welcome to paradise

Tjenare mannen!
Kom nyss hem från snäckan, har varit där och fikat. Fick i mig en god kladdig kladdkaka med grädde, mm mums, och en go iskall glass + äpple juice. Nu sitter jag här med kemi boken framför mig och bara väntar på att få plugga, inte alls så kul, men men. Inte så långt kvar nu i skolan, snart sommarlov, gud va jag längtar! Min mamma fick även en go parfym av mig förut, och två snygga naglack.. mohahh nu ska jag låna! :D Ska dra nu, pusshej bloggläsare! lovee ya


Älskar dig mamma!


stäng ögonen och blunda för världen

vaknade ungefär för en timma sen, drömde en väldigt sick dröm. jojje hanna & sara, är några av personerna som var med, kommer inte riktigt ihåg vad den handla om men en mening i drömmen var " stäng ögonen och blunda för världen " ganska så random! Men whatever, håller på just nu och städar mitt rum, idag blir det att vara med min kusin alicia. Ska även plugga lite kemi och matte :) ha det gött puss!


Bara lukten gör mig svag

nu är jag riktigt trött, jag ligger nu i sängen och funderar grovt på att stänga av datan och bara somna och drömma underbara drömmar. vilket jag typ aldrig gör, men kan ju alltid hoppas. haha, random. men aja, godnatt alla blogg läsare, sov sött. pusshej


smile at the bitch that brings you down


what I did to you was hurtful

halluu, sitter här nu och har precis smörjt in mig med BUS. imorgon är det morsdag, har dock inte köpt något, men det blir att åka ut till snäckan och fika med några i släkten + famlijen, gatt. min syster sover i mitt rum i natt med mig, så det blir att mysa och kolla på film tror ja. hehe, men ni får ha en super go kväll allihopa, pusshej

Jag rekomenderar..




day N night

Hallå allihopa! är gött sleten idag asså, hanna drog nyss. kvällen igår blev lyckad, vi gick och la oss vid 3, och somna vid 4 ungefär. Det sista vi gjorde innan vi gick och la oss va att stå vid mitt köks fönster och kolla ut, efter min kära granne, haha no coments.. filmen vi kolla på igår var inte lika läskig som förväntat, men det blev ändå några hjärtklappningar osv under filmens gång (a) men rädd efter filmen(som jag brukar) hände inte denna gången. Somna gött inatt asså, vakna några gånger på morgonen men somna direkt igen. Vi gick upp ungefär vid 12 ithink. Idag är planerna att plugga matte, och ta det lungt och SOVA!! Men ska dra nu, orkar inte blogga mer, är för trött för de.. pusshej loveers


random pic?

chill kväll

Sitter här nu hanna, vi har varit på stan och torp för att köpa lite olika saker. Typ energi dricka, godis och hyra film. vi har hört the last exorsim, ass läääääskig trailer, hm.. undra hur filmen är då? hehe, ser fram imot den iallafall ;) vi käka på subway förut också, as gott! ska nog bli en grym kväll, hehee ;) tjejen sover över här också, blir nog en lång natt, hihi ;) nä, nu slutar jag blogga, hörs senare :D


kommer inte på någon bra rubrik

Nuuu är jag klar med pluggande, känns gött! ska dra mig mot sängen nu. Imorgon sover min andra halva över här, d ska bli grymme. så efter skolan blir det stan för att handla in god saker inför kvällen! gott gott, och på lördag blir det troligtvis så att min kusin sover över här, vet inte om hon har hört något om det än, men det var iallafall lite prat om det förut. men får se vad som händer :) nu känner jag att sängen lockar alldels för mycket och ber mig att komma och lägga mig. jag tycker det låter som en bra idé! jag gör de nu, puss och godnatt alla underbaringar!


ibland när jag saknar dig

shennare, idag efter skolan drog jag och frida till stan, till city torsdag, satt på torget och kollade på lite olika saker som uppträdes :) kul kul, nu sitter jag här och pluggar lite sexual kunskap, hehe. men ska dra mig nu, ha det gött!



en låt som väcker gamla goa tider, då allt var perfekt..

en liten lista

om mig
namn? - molly östh
när fyller du år? - 14 juni
några piercingar? - öron
vad har du på dig just nu? - jeans, linne
vilken årstid är bäst? - sommar ♥
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp med den man älskar
vad tycker du mest om hos dig själv? -  vet inte
vad är du bra på? - ingenaning, faila på matte prov?
vem älskar du mest på denna jorden- min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon


vänner
vem vet allt om dig? - hannu
vem är den roligaste av dina vänner? - no idea, aggie får mig alltid å skratta iallafall
vem är snyggast av dina vänner? -  alla snyggingar
vem är mest partyprisse? -  vet ej
vem är den du helst har filmkväll med? - en snygg killä
vem av dina vänner är mest "evil"? -  nattis :$


Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - hampa
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - pontus
Vem sms:a du till senast? - pontus


- Kärlek

Är du kär just nu? - tror d
Har du kysst någon idag? - nope
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - klart jag är
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - en gång
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - kommer inte riktigt ihåg
Hur länge höll det? - ett tag
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ne haha
Vem sov du senast bredvid? - hanna
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - mäki
När fick du din första kyss? -  förra sommaren
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  spelar ingen roll


you'll always be my hero

shennare! drog hem idag efter skolan, satte mig vid datan, och sen drog jag bort till frida och fika, hehe. gött med tårta, mums. Sen drog jag hem och nu sitter jag här och pluggar engelska glosor, mm inte så soft, men med lite godis vid sidan om så blir det genast mycket bättre.. hehe. är gött trött på skolan nu, skulle inte sitta fel med 9 veckors sommar lov nu, eller vad säger ni? känner att jag längtar grymt till grekland, jag drar om 3 veckor. sen kommer jag hem, och så kör pappa mig till strömstad där jag ska fira midsommar med hanna, längtar!

NÄÄÄ nu måste jag plugga, ha de gött, pusshej!


saknar dig kusin! vi får ses snart <3

as fett nice låt



lyssna på hela, grym

en av dom finaste låtarna jag vet


ester dean- stay in my life


no matter what happens, i can't let you go

tjue, idag drog jag hem från skolan, kände mig inte bra, illamående och ont i huvudet. när jag kom hem sov jag i några timmar i soffan framför disney channel. hehe. Blir en väldigt tidig kväll för mig ikväll, ingen data, ingen iphone. det är de ända jag ligger med på kvällarna och glömmer helt om hållet bort tiden, inte bra molly. Känns som att livet går neråt just nu, men det kommer bättre tider :) hoppas ja.. iallafall bara 3 veckor kvar till skolavslutning.. det gäller att kämpa, kämpa.. kämpa till slutet. aja, ska sluta blogga nu, känner jag att jag skriver bara ointressanta saker, to bad.

hold your breath, because tonight will be the night that I will fall for you

dom kommer peka för alla har hört de

drar mig redan nu mot sängen, är så sjukt trött. idag har jag haft en mysig dag med mäki, bloggar imorgon. är superdupermega trött! godnatt läsare, ha det gött! puss på er


my baby

tell me where you wanna go

bass down low
shennare snyggingar. är på gött humör, soft. ska snart fixa lite grejer inför imorgon, har nyss färgat håret också, bort med de missfärgade ihåret, dvs blonda/orange/ ljusa/ gråa slingor i mitt hår, iallafall underhåret.

jordens undergång- har fått lite rätt, det har hänt saker på island, ex vullkan utbrott. dom säger att det är början på slutet? hm.. fast nu får dom ge sig, jag taggar nu på 2012 istället, det känns mer tro värdigt.

aja, vad ska vi göra åt saken? händer det så gör de :P men jag tror inte på det längre :) ey, jag fyller ju snart 15, yey. om ca 3 veckor, längtar :) tagga tagga tagga sommarlovet!

Ska sluta blogga nu men ni får ha d gött! se ya :D


vår jord, hehehehehe

dear best friend




top of the world

shululuu! sitter här nu och fixar mig, idag vet jag inte riktigt vad som händer ;s har iallafall städat mitt rum så nu är det klart. gott gott, var ganska rädd för jordens undergång.. but i'm alive! :D hehe, nu hoppas jag på en bra vecka, men.. en nackdel, har en ganska mycket plugg, 2-3 prov eller va va de? så det blir att plugga hela veckan, aja tror det blir att bada nästa helg med mina tjejer :)

tips på en bra låt
The Cataracs – Top Of The World


bara för ikväll


härlig, haha

kan det ha blivit bättre?

som sagt, helgen blev bättre än förväntat. allt var perfeeekt. love it. bilder i från helgen med världens bästa bryyydar.











hanna borde klippa sig så kort som på bilden, eller hur? :o




lovely.. bästa helgen på l ä n g e, helt fel fri.


resultat på håret..

jagade?

tänkte bara skriva en sak, och det är att vi har haft en galen kväll. vi var ute och satte oss på en filt och snacka. sen på vägen hem gick vi vid tågstationen. såb började d skymma och bli kallt. så kommer det en bil bakom oss och gasa lite. vi skrek och börja springa lite, sen så stanna bilen och vi stanna oxå. sen kommer det en till bil, en liten svart bil. så börja den gasa som fan, och sen börjar den jaga oss. snacka om panik. och den bilen har kört runt o runt här nu as länge.. vad vill du? ha. snacka om rädd, dom gasa ju inte lite, nänä. :o eller ah, jag var nog räddast. hahaha :o hjääääälp aja, orkar inte blogga mer, ahhaa, ha det braaa! :D

helgen kommer rocka fett

shenna babes! sitter här nu i datasalen med några guuuys. har lite kvar av denna lektionen sen blir det katapult byggning på tekniken.. wihoo. sen efter skolan drar jag hem till mig och packar och snackar lite med mamma. hehe, sen drar jag till natta med hanna och sover där, när vi har kommit till henne ska vi dra till stan och fixa lite grajjor... det blir nog nice nicee niceee :D ahja puss hej måste forsätta nuuuu på min graaaj, hajdåå ;)


snygg bild jag hitta bara


funderar grovt på löshår igen..

Hejhej!
nu var det bestämt, göteborg på lördag med nathalie och hanna, ska bli grymt kul!
funderar även på att köpa löshår.. vill så jätte gärna ha fint, långt, fylligt hår.
Enda lösningen på detta är väll löshår? orkar inte spara, det tar för segt.
Ska ju även klippa mig och då kommer jag få kortare hår, så det blir nog ett köp= löshår.
ska försöka få så lite " fjortis hår " som möjligt, tror det kanske bli lockigt löshår isf. jaja, får se på det.
Längtar till lördag med mina bästa! <3


fight for this love

tjennare ;) sitter här nu nere i soffan och väntar på att pappa ska komma hem med kebabrulle.. mums. är verkligen hungrig. ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer än, men jag hoppas bara på en sak. tar inte upp det i bloggen än för det är en hemlighet ;) återkommer mer om det ikväll, hehe! tänkte börja plugga lite matte imorgon, heh. får se vad som händer imorgon efter skolan, jaja men ska sluta nu pusshej.


nobody is perfect, so tell me who is?

Kom precis innanför dörren nu blir det plugg! ha det bra, tänkte bara uppdatera lite. pusshej!


*host*


world at our feet

Tänkte bara blogga snabbt innan jag drar mig mot sängen. Idag har jag spenderat hela min dag på stan med hanna, vi hade en molly och hanna dag som vi kallar det. en massa flumm och skratt åt massa konstiga saker. haha!

ska verkligen ta och "leva livet " nu innan jorden går under.. hahha tänk om jorden går under på lördag, usch.. eller ah inte för jag tror på det, eller jo litee. låter ganska logiskt men gubben är ju wierd! :O jag hade då mest förväntat mig alla coola underliga saker som skulle hända i december 2012, men nä, nu förväntar jag mig då en enorm jordbävning, ska bli spännande..

Nä nu får jag dra mig mot sängen, filosofiera lite om jordens undergång.. haha men godnatt! pusshej



baby please don't go


finner inga ord som kan förklara

Hallooo bloggen, igår var jag med natta. vi drog direkt till stan, sen tog vi bussen till herresta, sen torp, sen herresta sen hem till natta, hem. japp sådär såg våran dag ut typ, bara att vi träffa en massa idioter på norgården. hahah, jag älskar dig natta du är jätte underbar, och jag har alltid lika kul med dig varje gång vi är med varandra, jag är så glad att vi har hittat tillbaka till varandra igen, du är guldvärd.

Idag ska jag iallafall vara med hanna, får se vad vi hittar på, säkert något kul som vanligt, haha! ;)


söt, hahha

My day as a moviestar

Hallo sitter här nu i skolan, har kompleterings dag, sitter just nu och jobbar med engelskan " my day as as movie star " låter kul va? haha men jag är snart klar, och då ska jag börja jobba med matte, har matte prov på fredag. Efter skolan, träffar jag natta och vi drar till stan, torp, herresta. Slutar även en timma tidigare idag än vad jag brukar, lovely. Och just nu är.. inte moa nere och gör provmiddag för hon kom precis innan för dörren och är arg. hahaha moaaa, då. Men ska dra nu, pusshej.

love makes me stupid


du får passa dig som satan

SHAA!
kom nyss hem från herrestad. Idag slutade jag och natta vid kvart i 2, drog till strömstad vägen och tog bussen till torp. När vi kom fram köpte vi direkt värsta choklaskakan var :P hahah. sen träffa vi paulina och amanda, vi drog mest runt. Sen drog dom, sen tog jag och natta bussen till herresta för att leta efter mäki som var vid skateparken. Fast ne, det var han då inte, vi typ fråga varenda vi såg där ute om dom hade sätt en skatare med svart hår och grön mössa, haha ;) Vi hitta han aldrig, men tillslut så kom en kille och sa " han är på skateparken " men nä, utan då skulle vi ju hem hahaha fult. Men imorgon blir det nog att dra dit igen med natta :) Hoppas på ett bättre försök att hitta han, haha. Aja ska dra nu, måste städa litee.


snyggingar, pusshej!

letar efter något, som kan ändra allt

hallå!
Sitter här nu och lyssnar på musik och känner mig allmänt trött, la precis på telefonen, hade en liten pratstund med hanna. Hela tiden sen när jag kom hem har jag suttit här, känner rättso tröttsamt, men aja. Är ju faktiskt trött. Imorgon är det skola, slutar tidigt. Sen drar jag till torp med natta, ska kolla på lite grejer och flumma som vanligt I think. längtar, men ska nog ta och lägga mig nu, är jätte trött, måste ju komma upp imorgon. pusshej


lovely

Hemma från en feeeeeeett grym helg med klassen på kroppefjäll ! Sovi samma rum som ebba moa och sara så en jäkla mycket skratt blev det iallfall.. säger bara ett ord HERPES! hahah.. å gud. Vi har haft det awesomeee, bad i jaquzzi, bad i sjöööö, bad i tunna, och  bastu, fritid, stor bilds skärm med melodifestivalen och allmänt mys. looove it. Ville bara säga att det var skit skönt att hoppa i en iskall sjö sedan springa i och hoppa i en kokhet rykande tunna.. Livet! Haft en super bra helg, tack allihopa! <3

Jag tror denna var död, eller förlamad, den låg bara på samma plats hela tiden på marken.. ops..


Dom bästa från ikväll !






Den sista är bäst från ikväll iallafall.. Sverige gick vidare :D

Låten är fin!


Jag hoppas att framtiden är vår

Shululuuu, har precis gjort klart tekniken *puh* känner att just detta arbete satsar jag inte mer än g, orkar inte. Det är värsta pillipill grejen och d är för jobbigt för mig, så just nu har jag gjort allt som man skulle göra för att få g, och det var as jobbigt ändå :p tänk då mvg? neee nu orkar jag inte tänka, tar en liten paus.. men snart ska jag sätta mig med so, industri.. tror jag de va (?) Just nu funderar jag påatt.. vi ska ju ta med oss packning imorgon till skolan, vart fasen ska jag få plats med en stor väska? den får ju knappast plats i skåpen :S

Whatever, så jag kommer inte blogga på helgen.. om jag inte lyckas med en mobilblogg? haha ajaa. ska dra mig nu, pusss <3


torka dina tårar de här är inte värt att gråta för

- jag vill kunna se dig le igen, för oss

Hej!
Sitter här nu vid datan och lyssnar på musik ! idag när jag kom hem satte jag mig direkt och började skissa på tekniken, puuh! ganska jobbigt, men nu är det bara att placera in en massa möbler och sen skriva lite ba ! Imorgon blir de skola, sen hem dvs plugg och packa inför fredag ! ska ta med mig en massa packning till skolan för klockan 15.00 drar vi, ye. ska sluta skriva nu, puss hej då


vinter jacka och luuva


spanska glosor !

himmel- cielo
totalt- completamente
tokig- loco/a
samma- mismo/a
dricka- tomar
hörn- esquina
talade om- hablando de
en annan sak- otra cosa
religion- religión
de försöker vara- trantan de ser
försöka- tratar de
om- sobre
besluta-decidir
till den andre- al otro
dyka upp- aparecer
plötsligt- de repente
nyhet- noticia
dessutom- además
nästa- próximo/a

Varsegod johanna :D


bilder från idag..













osv.. men orkar inte ladda upp mer bilder, haft en awesome dag iaf, pussheeeej


Danish- hon



vädret är på topp, 25 grader göteborg

Det ska bli upp till 25 grader imorgon i gbg, när vi ska dit och allt, lovely!!


mmmm soft

mmmm soft att vi har ett geting bo precis vid altanen,
känns ju lagom gött när man solar så surrar det till i örat! soft <3



Känner att denna bilden passar så bra till inlägget typ osv huihi

are you ready or not?

Shennare, tänkte slå till med ett lille inlägg jao, livet rullar på. Så himla gött väder, sommar är här mina vänner, bara sommarlovet som saknas nu då! :) men det är ju snaart några veckor till bara, känner redan längtan till grekland, åker dit med värsta släkten, vi tar typ upp ett halvt flygplan hahah, ska bli rättso soft ändå att komma dit. Men nu när det är så fint väder i sverige har jag ingen lust att åka utomlands, men ajaa haha ;)

Nä nu drar jag mig ut i solen ithink, om jag orkar annars blir det att slöa framför tv :) aja pusshej

Michael Mind Project feat. Sean Kingston – Ready Or Not - Single Edit

rättso nice låt ändåå, lyssna ♥

10 maj 2011

Hejsan allihopa, tar det lilla lugna idag, imorgon blir det gbg med klassen, ska bli najsigt, yey. Igår spenderade jag dagen på torp med moa kristensson, vetle ohlsson och anton mäki. hehe. Ihelgen drar jag till kroppefjäll med klassen och kommer hem på söndag, awesoome!

Ochså ville jag bara säga grattis till underbara agnes lorentzon som fyller 15 bast idag, grattis aggie! <3



superduper sanna ord på skärmen

" Sometimes good things fall apart so better things can fall together "


stekaarN


hahaha, steeekarn?

konfirmation gick suveränt!

Konfirmationen gick suveränt, nu är jag fri! haha gött är det att inte gå till kyrkan varje onsdag iallafall ;) Det var as kul och våran redovisning gick as bra, är grymt glad! :D haha, faila liite på våran dans, men whatever? kul hade jag/vi iallafall :) När vi stod där utanför kyrkan med massa 100 tals kameror framför oss, vart skulle man kolla? haha jag kolla lite varsom.. Tack för rosen otto & anders :) snällt.. Sen när jag kom hem fick jag massa presenter, lägger ut ngn gång när jag orkar på vad jag fick. Fick iallafall två superduper fina naglack av nathalie vahtera. Tack hjärtat!! <3

Nu är den 7 maj avklarad, fast... det är min mammas födelse idag, grattis!! Så vi ska lite mys kväll pusshej

ett kvälls inlägg från mig, hehe

Shenna!
Sitter här nu på min stol, inte så mysigt faktiskt och lyssnar på musik. Dagen har varit chill, hade provmiddag på hemkunskapen, var nervös innan, å gud! Men det gick bra som tur va :) Fick även reda på att vi skulle i väg till kroppefjäll med klassen nästa helg, som jag helt hade glömt bort, ops.. Så hanna, det blir inget med " fredagen den 13" men vi kan väll se den filmen en annan dag? hehe, ochså måste vi ju bara se den filmen jag visa trailer på förut :o ååh hihi, imorgon är det fredag, och då blir det kyrka på kvällen, kul. Ska ju konfirmeras på lördag för er som inte visste ;) hehe japp, nä nu får jag sluta skriva, pusshej!


Idag på spanskan, alltid lika kul att ta kort med iphone ;) ;) eller hur.. hanna? hahah

♥♥♥

love is when you look into someone's eyes and see everything you need

Mitt hjärta blöder

Hallå!
Åkte från konfan vid 6, pappa hämta mig. Kom hem fort och började göra köttsfärs paj, ska ha provmiddag imorgon så var tvungen å öva en gång hemma! ;) Så, nu var det klart. Hej å hå, tänkte länka några bra låtar till er, check it ouuut!

Nicki Minaj – Girls Fall Like Dominoes

Veronica Maggio – Satan i gatan

Britney Spears feat. Nicki Minaj & Ke$ha – Till The World Ends (the Femme Fatale Remix)

Så där ja, pusshej

min dag i ord, varsegod

Idag var det onsdag= tidig dag. Dagen gick snabbt förbi, dock var moa inte i skolan, krya hjärtat! Idag var jag lite flum på so, jag och oskar satte oss utanför i korridoren, så började jag snacka med random kille från 7, han bara " du heter molly östh, du har 867 vänner på facebook, vi har 300 gemensamma vänner, du bor vid ramneröd, helenedal och du brukar åka 3 an, du är 15 år och går i musik klass " Jag blev jätte paff hur den killen jag inte ens känner kunde veta något om mig? scary boy.... :D Iallafall snart drar jag till konfan och drar hem vid 6, ska egentligen slutat vid 7 halv 8, men icke sa nicke, jag drar hem för ett skol arbete, yes! ;)

Pusshej!


Torp kryllade av snyggingar

Hejhej!
Idag var det skola, en sen dag, men den var rätt okej! Dagen började med härliga badhuset! Jätte kul, faktiskt :o Det var inte så hemskt som jag hade tänkt mig. Efter badhuset köpte jag choklad och började gå mot skolan med moa. Vi missade hela matte lektionen, ops.. pga av lite andra saker som vi gjorde. Sen var det engelska, vi hade debatt om datorer i skolan eller inte, jag var emot att ha det. Satt där och argumentera lite. Blev lite överstyr men men, så får det väll bli ibland? :)

Sen forsatte dagen i sin egna takt och det började gå mot skoldagens slut, satt mest och segade på sista lektionen. Längtade att lektionen skullet ta slut. Japp, det gjorde den, tur! Hehe, sen drog jag och moa in till stan för att äta lite på donken, gatt gatt. Sen tog vi bussen till torp. På bussen fanns det några snygga boys, hehe :$ Sen kom vi ut till torp och gick mest runt, på den tiden vi var där såg vi en massa snyggingar, iallafall jag. Vet inte om moa har samma smak som mig iallafall. Men snyggingar fanns det iallafall, love it! Snappade upp iallafall att ena killen hette simon, jag och moa ska leta upp honom, han gav ett väldigt bra intryck btw. Många skratt blev det iallafall :D

Sen efter ett tag drog moa och jag satt kvar där själv, mötte mamma sen gick vi och handlade lite grajjor. Sen åkte jag hem och satte mig vid datan. Ska nog ta och sluta skriva nu för jag är säker på att nästan ingen orkade lästa allt detta, så, meningslöst? aja, hejdå pusshej :)
Idag i skolan, söt, haha

hemma från torp nu !

Sha, idag var det skola, sen drog jag och moa till stan och käka på donken, sen drog vi till torp, sen träffa vi våra lillbrosor, hahaha moa! :P Inte så mycket att skriva, har ganska mycket denna veckan.. ehm nu kom jag på en sak att jag kollar inte på tagentbordet när jag skriver? :S haha då vet ni, men ska sluta skriva nu och skriva på svenskan ISTÄLLET! trööööööööööööööööök :P :P

saker från ullared, dålig kvalite på bilderna!













cykel byxor

90 toffsar




+ två skydds plast + ett annat skal




+ svarta tighs och en vit borelo

vissa bilder är ju värsta suddiga, och bilderna ska vara tagna med en iphone 4? pff.. haha!
aja, varsegod, nöjda.

RSS 2.0