I cry just a little when i think of letting go

 

I don't care how much you've hurt me, I fucking miss you


Du var min största kärlek, du blev den första riktiga förälskelsen

idag är jag glad!!! idag mår jag bra! vid 5 drar jag ner till stan och möter upp melissa vi kollar läget i uddevalla city på nattsudd! hör av mig senare ikväll, puss goingar!!
 

He can become my little problem

Ännu en dag jag inte gör någonting, imorgon får jag äntligen gå ut, då blir det förmodligen att träffa kompisar, och sedan mot kvällen blir det nattsudd!

I'm a troublemaker

tjo, vaknade för en timma sen, åå vill verkligen inte vara sjuk.. för er som inte vet så har jag fått halsfluss, men tack gode gud att det finns medicin, mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår och iförrgår! BTW vill färga mitt hår.. fast vet inte vilken färg, frågan är om jag orkar slinga det såhär igen?.. tror inte de.

B to da E to da S to da T

 
Åååå bara jag som fått en crush på alla nicki minaj nya låtar? så grym!!! 
favortiterna
Nicki Minaj – Masquerade
Nicki Minaj – Right By My Side
Nicki Minaj – Young Forever
Nicki Minaj – Va Va Voom
Nicki Minaj – Marilyn Monroe
Nicki Minaj – Whip It
Nicki Minaj – Automatic
Nicki Minaj – Pound The Alarm
Nicki Minaj – Sex In The Lounge
 
Om ni inte redan har hört dom så är det nog dags baby! som sagt, i'm in love!! 
 

who cares?


what if the person I like, like me back?

LIVET ÄR UNDERBART! imorgon drar jag till liseberg med melissa, becka & sara! kommer bli såhääär grymt, hiihhohooh, som sagt, inatt sov alicia hos mig, mysigt! vi träffade simon och daniel och idag hann vi inte göra så mkt eftersom vi vaknade ganska sent...men vi hörs puss
 

fall

idag sover alicia hos mig, vi ska träffa två goa pojkar sen, hihi, och nu väntar vi på pizza, mums!!

Don't find reasons to stay with someone who always finds a reason to leave.


mindfuck


hate it


let's do it again baby

i fredags var jag på skeppan, den sista timman var så jäkla kul, åå ville inte hem! bästa jag gjort på länge, igår passade jag min älskade lillebror från 12 till 6, vid halv 8 drog jag hem till några kompisar och var hemma runt halv 1 ;) idag ska jag och sigrid till torp, blir bra, ha de gööött!



2 års gammal bild

till dig, min kusin ♥


sommarloooov!

snart drar jag till skolan för skolavslutning, slutar 9an! :D så ska ha lunch med bästa klassen, vill inte sluta :( love er!

tårtbakar tävling

kom precis hem efter en go dag med klassen, tror fan våran tårta va godast eftersom vi kom etta, bra jobbat gruppen, mår lite illa nu men gott vare ;)

96-06-14 till 12-06-14

känns heeeeelt okej att jag fyller 16år om 45minuter, 2 år kvar sedan är jag fri! ;)


börjar igen

börjar blogga igen, hahaha.. det var tråkigt att blogga men änu tråkigare att inte blogga, så aa börjar lite smått ;) nu är det två dagar kvar av denna veckan sen SOMMARLOV , och imorgon fyller jag år, YES! idag ska jag till torp, kolla på talangjakten där även Medmera är med, drar dit med sara becka och mel men vi hörs puss,livet leker!

slutar blogga

slutar blogga. så nu får ni ta reda på vad som vad händer i mitt ointressanta liv på andra sätt, kysshej.

I hate when people tell me to calm down

tjena, kul att man e sjuk, feber och grymt förkyld, så har legat i min säng hela dagen, sovit och kollat på film. tur att filmer, ben&jerrys och mcdonalds finns hehe, men nu ska jag kollat klart på This means war, en as bra film! och sedan ska jag sova, är helt sinnesjukt trött.. aja puss
image description
jag och min fina!

love didn't hurt me. You did

Har precis snackat med mel i telefonen, babblet tar ju aldrig slut .. haha! men nu ska jag sova,och imorgon ska jag vara med becka och sara trorja, blir bra. puss

Medmera

Alla går in och röstar på mina klasskompisar, Medmera, alltså Johan, Olle, Otto och Anders.
Glöm inte att man måste vara inne på en dator för att kunna rösta!
Rösta HÄR
https://www.youtube.com/watch?v=VV0BgNFZhlE&feature=player_embedded

back down to earth

tjo, kom precis hem från hanna, med daniel och jonas, haha grymt kul hade vi! och innan jag drog till henne så träffa jag svante en liten stund, blev en bra lördag tillslut!bloggar mer imorgon puss

i like how it feels


today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Hej igår var det bal, det var väl kul! somnade som en sten när jag kom hem och har aldrig sovit så skönt i hela mitt liv.. idag har jag nästan legat inne hela dagen och kollat på bigbrother och american history X och käkat godis ur min feta godispåse.. haha imorgon ska jag gå upp tidigt för kl 9.15 går bussen till färgelanda, där ska jag kolla på konfirmation, blir bra! men ska dra mig nu,fortsätta spendera lördagen i min säng + mitt godis, peace!

RSS 2.0