Brutal, grovt, extremt

Nicklas, min kompis, gjorde en väldigt brutal bloggrape, för er som hann se de, va de inte seriöst! hahaha Nicklas är cp!

My heart beats for you, so listen close

hej! jag har ny design, ser ni den? det krånglar på min data, så jag kan inte se den :/ Men vi får hoppas att den dyker upp om ett tag hehe! :) Nu sitter jag och pluggar engelska som vi har tills imorgon! Jusste, vi var och sjöng med alla musik klasser, och några fler körer i folkets hus med några afrikaner, riktigt kul!! och snygga afrikanska killar ;) ooh haha! ska ha någon konsert i november eller när det nu va? aja, ska forsätta plugga nu, kanske upptaterar lite senare från mobilen eller nåt, puss!
sööööööööta cheyer! MEN ey , jag försöker göra bilderna större, men det funkar icke? cp..

It’s the same shit, but a different girl

HEHE allt fixat och klart, nu vet jag hur jag ska se ut imorgon! Ah jusste, går ju i skolan från 8.35-18.00, FML?? skojjar du eller, wtf? orkar inte! :O snacka oma tt jag längtar till helgen, jag ska vara med min kusin då, I think? :) och kanske träffa minna, men får se hur det blir med de :) aja, ha det gött!

It's like an angel came by, and took me to heaven ♥

Hejsan, sitter här nu och pluggar med oro i magen, min mamma ligger nämligen på näl, hoppas allt går bra, älskar dig!! ♥ Så min farmor är här, och passar min lillebror :) Men annars är allt bara bra, hoppas allt är bra med er :)  Imorgon ska jag ta skol foto, shit! Så måste bestämma hur jag ska se ut, men bloggar mer ikväll, puss och kram!♥
♥♥♥♥

Godnatt!

Hej hej! Mobil blogg var det här ja!! Idag har jag bara tagit de lilla lugna, pluggat, duschat, varit å handlat :) Ska sova snart, njuter av kvällen med go musik i öronen, ciao! :)

Saying "We can still be friends" after a breakup, is like saying "Hey the dog died but we can still keep it."

hejhej, måndagen var rätt soft. hade gympa sista lektionen, UTE och så klart ska de ju börja regna och massa, men ah kul va det iallafall :) imorgon tisdag, och på onsdag skolfoto?? dööööö, snälla! längta längtaa till helgen, vill bara sova! ooooooh jusste måste fixa prao plats?? gaaahueueehueuuhu, ska plugga nu, CIAO!
hejhej sexiiiee

shobre!

softar lite nu, kom nyss hem från kalas, har precis duschat och ska blåsa håret nu, köss!

freaking snygg

haha förlåt alla mina läsare om de blir för mycket justin bieber, MEn kan inte motstå, hittade denna videon igår kväll hos hanna och jag dog för ett tag, titta & NJUT! 0.59 sekunder och jag dör av snygghet, kolla bara i början?? :o
<33333333333333333333

That should be me

MEN TJA! snart drar jag och hanna till trollhättan, på junkfest. men eftersom det är pisst väder så blir nog att hänga inne på överby! ;) Övriga i min familj ska ut till munkedal så ikväll sover jag över hos hanna, går upp tidigt imorgon för att åka hem, städa rummet osv.. haha ni ska bara se min soffa, hela min garderob är där! .. ops :) Men ska packa lite saker inför ikväll, puss :)
ful okeaayy

Gästblogg'N ,

Tjoo!
läget folket (: ? 
sitter & gästbloggar medans mina låtar laddas ner osv :) 
laddar ner lite sköön musik, med tanke på att jag ska åka bil i typ 40-50min imorn :pPpPPp 


:ppp

Aja, här har ni lite goa låttips :) 

http://www.youtube.com/watch?v=sgZTCyPgJcs

http://www.youtube.com/watch?v=HyO1dF-vIfE

http://www.youtube.com/watch?v=KV5aoTUZCrw&feature=related


Men aja, fuckthat, ska slagga, upp te junkfest imorn vettö (; 
peace! / Nicklas,

ps: molly är bäst o sötast (a)

LOVE ME

TJOOO bre, fan vas gött med fredag asså ! :D Snart ska jag till torp, tar bussen 5 ! Idag var de skola, dagen gick FORT över ! soft, slutadde 13.35 ohså.. Tämkte lägga upp en musik video, LOVE ME, älska låten och jb är så sjuuukt snygg i denna videon så att jag tror jag dööör !! aja puss D: döööör ! :D

unfriend you

tjoo shenna breee, idag efter skolan drog jag och natta till stan, sen tog vi bussen till torp, provade lite kläder, la även undan lite saker som jag förmodligen ska köpa imorgon ;) as snyyyyggt! Sen när vi var på donken, fick jag så sjukt ont i magen av allt skratt, de va sjukt. hahah jaja iallafall, ihelgen kanske de bli junkfest?? ingenaning, eller så kanske jag drar till munkedal,elle vart jag skullee, vi får se iallafall, en sak är säker, jag ska sova länge. Puss!
En sak till, TAKE ME BAAACK!! vill bada i detta vattnet nuuuu
Man kunde GÅ hela vägen bort till den ön på bilden, fast gjorde aldrig de, hahah var as jobbigt + läskigt med massa fiskar som attakerade :O :O

So, tell me the reason why?

hejhej, idag va de skola, rätt soft. har typ ingenting o blogga om, förutom att i helgen blir det shopping, äntligeeeen! Har inga nya bilder heller, guu va tråkigt lovet har blivit efter sommarlovet.. fy för höst! ska bli ganska mysigt med vinter, sen vår, sen är de sommar igen, om ett år, palla vänta, drar snart utomlands själv haha orkar inteeeeee mer så puss hej, tråååkigt å blogga! :( :(

Bloggning på G!

Hej hej ! Mobil bloggar en gång till, hehe. Idag var jag med natta, vi har varit ovänner, så de va skönt å prata ut, fick även ett par skatt idag både i skolan och efter :D dagen har iallafall varit super oxh imorgon väntas änu en tidig morgon och sen skola, slutar tidigt så får se vad jag hittar på, pösssss!

För varje andetag jag tar, så dör barn i afrika <3

Tänkte bara berätta en lite trevlig nyhet för er, 
Jag och Nicklas skall gifta oss ! 
vi hade tänkt att skaffa feting lyan på hawaai och skaffa 12 barn ! omg de kommer göra ont .. 
men jaja, Det kommer ju bli sjukt nice, längtar redan , vi tar planet nästa torsdag och jag är rädd för att åka flygplan och jag vill inte till ett varmt ställe.. för då måste man bada.. och .. ah .. jag kan inte simma? :/ 
men ey .. Jag älskar min Nicklas Sydnes <3 


ha ha ha ha, gästinlägget under

ahhaha nicklas du är knaaaaaaaaas! kaoz.. du, du duuu ska inte alls pierca MIG? när har jag sagt de.. öööhhm :) men hahaha din rubrik, extremt! :D puss på dig !

Fritidsforskat och ätit knasiga svampar

Shenixen allihopa ! 
Nicklas här som gästbloggar för fullt !! 
Jag sitter här o degar o chillar runt på mollys blogg osv osv , de är rätt chill! 
Och så har Molly lovat mig en grej ! 
JAG SKA FÅ PIERCA HENNE ! :D <33333 
Men ni får ha de bra, kommer inte på något att skriva. 
Peace! <3 




kl

Mobil bloggar från sängen !

Sho, ligger här i sängen och bloggar från mobilen ! Tagga skola imorgon med gympa första lektionen, fml! Eller som Nicklas säger tpl! Hehe, aja pöss å godnatt sweetheart!

första dagen avklarad!

Slutade halv 2 idag, gjorde lite olika, fick bland annat aaas nice schema, denna terminen slutar vi inte kvart i 4 en enda dag, as gött ju! Men är sjukt trött och har mega ont i huvudet så bye byee !


ida å johanna: Jb <3


justin bieber är gaaAaay

Omg, justin bieber is sooo soooo gay!

G.orgeous

A.mazing

Y.ummy

hahahha dålig men sant jöö! så alla som kallar han gay, uppps :D


The moment someone tells you you're not good enough is the moment you know you're better than them

Sha, känner mig trött som fsn, är förskyld också :( orka vill bara lägga mig i sänge, tror jag gör det asså!! lite k bry på detta inlägget men det är för att jag vet inte vad jag ska skriva om, sommar 2011 är varit bäst, och då menar jag bäst, inte bra, utan bäst! ni fattar ;) så ångrar inte ett skit denna sommaren, kanske lite små saker men mitt sommarlov har varit för bäst så småsaker exiterar inte, u name it! Antar att ingen palla läsa detta tråkiga inlägg så jag langar upp en bild från igår på torp, kör på fjortis minen igen, hahah yes, pusshej!

Justin bieber surprises ellen

Kunde inte lägga upp videon på bloggen, så om ni vill se, klicka här!
I mina ögon är han ett utav de snyggaste & sötaste jag någonsin sett

Hela världen är min

oj oj, hehehehe. Idag har jag och hanna varit på torp, fick köpt mig en leopard tröja, rawr, hehe, och tre hårfärger, ochsååå när vi kom hem satte vi direkt igång med hårfärgningen! hahahahha första färgningen blev RÖD ORANGE! euuuuuuuuuuw, så la vi i den andra blonda färgen så det blev iallafall blondt/ljus brunt, puuuuuh! :D hahah, imorgon ska jag städa mitt ruuuuum, hheheh har satt upp två Planscher, gissa, gissaaaa på vem? ;) HEJDÅ!
hahahhha snygga från strömstaaaaad

slingaaar håret


hahahaha

NICKLAS?! har du hackat min msn också? hahaha gulligt inlägg du gjorde..

Nicklas gästbloggar!

Tjabba shena hallå! 
Ville bara säga att jag har väldigt tråkigt, och molly lät mig inte gästblogga, så jag hackade hennes lösenord till msn och sen till bloggen (a) 


Hadehaj ! 

ps: molly är finast och underbarast.. och hon är min , rör ni dör ni.. !! arrrgh! 



there might be something real between us two

såå nu är jag klar, nu väntas de bara att hanna ska komma, sitter här förövrigt och lyssnar på jb, min rubrik är en mening från låten: Justin Bieber – Stuck In The Moment! Om ni ville veta osv! Inte för att jag tror att så många gillar justin bieber men ändå, I do? ;) men aja, skolan börjar snart och jag får ha min ljusbruna hår i skolan, haha snyggt eller, ska dra nu, fixa mig liiite till, så puss hej! ;) -as boring väder så blir att vara inne hela dagen-

blev inte blond, utan ljusbrun

rubriken säger allt!

blonndie girl om några timmar

hihi snart drar jag ner till stan för att göra slingor, waaa, lite nervi jö! men bloggare senare, puss!

åååh jag är så galen i dig!

Som sagt, såg det fina inlägget min kusin hade gjort förut, haha! så jag var ju med henne förut, vi träffades på stan, gick och kolla i lite olika affärer, sen drog vi hem och kollade på never say never, IGEN?? :O hyrde den i lördags och har sätt det varje kväll sen dess, imorgon ska jag även visa denna film för min kära kompis hanna, höhö, har tid imorgon hos frisören, mamma alicia och hanna hänger med, hoppas det blir bra! jag tar en bild och visar er såklart! :D så jaja, men pusspuss!
Justin Bieber – Up

Alicia gästbloggar !

hejhej !
Nu sitter jag här med Molly och lyssnar på Justin Bieber !
JUSTIN BIEBER ! GUUD, HAN ÄGER !!
vi kollade på Never say Never förut , aa ... vad ska jag säga??
vi var helt enkelt GALNA ! hhaah , sjöng , dansa och skrek, det var typ allt vi gjorde !
Hahhah !
Imorgon så ska Molly göra slingor hos frisören , så ska möta henne i stan.
Och förmodlingen Hanna också :)
Nu sitter vi och diggar Never say Never !
och orden stämmer !
jaja, nu ska jag vara social mot Molly!
pusshej !

I fall in love with you all over again

ligger nu i sängen och känner mig dö trött, ska ställa klockan imorgon, åh :( pallar lixom inte med skolan? men har iallafall haft världens bästa sommarlov, grekland, strömstad, grebbestad, malmö, danmark, fallens, fjorden osv! Imorgon ska jag vara med alicia, och på torsdag blir det förmodligen ljusa slingor, yeeeeees. :D och ihelgen blir det shoppinnnng, men ska dra nu, pusss!

my runaway love

någon dag denna veckan blir jag blond igen, yees, har varit brunett i två år nu, så får se om jag passar i blont, ska ju bara göra något ljusa slingor, perfa inför skolan å allt, haha så blir det säkert skit fail, men aja ;)

lose control / let me down

shuu idag har jag varit med aliciaaa, vi har kollat på harry potter, och lite på never say never, och nä, ni vill inte veta vad vi gjorde när vi såg på never say never, crazy girls! ;) haha, ska snart gå och lägga mig och imorgon ska jag vara med nicklas, nice, men orkar faktiskt inte blogga just nu, så puss!

puss på munnen

just nu: väntar på alicia

stuck in the moment

jag vill haaaa de å de å de å massaaaaa skit, jag vill ha nya kläder, nytt rum åh hahah :) när jag fått mina pengar drar jag dirr till torp och köper nya kläder inför skolan, yes :) Idag blir det bara å vara hemma, softa lite osv. men ska städa mitt rum nu, för imorgon kanske de kommer en kille hit, åh längtar isåfall! puss

justin bieber ♥

såg på never say never igår, blev helt såld, hehe, tänk å bli one less lonely girl, amazing!

orkar inte säga något mer, ni får tolka bilden


if u ever loved somebody, put your hands up!

det ekar över heeela staden

hejhej, igår var jag och hanna ute i herrestad hos joel, med sebbe, vi kollade på filmer osv, as nice, haha va skit rädd så typ la mig nästan på joel och hanna mosa mig nästan haha :) fick ett antal skrattanfall igår men okej, hahaha dog, eneeeeergi. kom hem vid typ 12 iallafall, idag sov jag länge, och ikväll blir det å vara hemma, har hyrt film osv, pöss
haha

I wanna be lost in love

shoo babes, har precis fixat färdigt mig, och nu väntar jag på hanna, vid halv 4(om vi hinner med den bussen) ska vi ut till herresta, till joel, ska väll checka filmer, och massaaaaaaa skit, aja palla bloggning nu, puss
eskö fjortis

jag älskar pitbull

ääääärligt, denna låten är grym, speciellt när pitbull sjunger!! lyssna, ärligt!

yeeeeah

Kom precis hem från en go dag med aggiebaggie, mötte först upp henne på stan, vi satte oss på torget och tog en fika (y) Sen tog vi moppen ut till monalisa så hon fick tanka, sen torp, sen kurveröd träffade andré och andré, sen till ö&b, sen ut till torp igen för att käka, sen skjutsa aggie hem mig. Ska snart ta mig en dusch, och sen plocka iordning lite på mitt rum ;) HAHAHA aggie är såå faaarlig på vägarna, hon gasa på, så såg hon inte ett gupp så vi hoppa till som fasen, hahaha höll på å dö varje gång hon åkte på flera gupp, åh guud ;) Men imorgon som sagt ska jag vara med hanna, joel å sebbe, kommer bli grumt, men vi hörs, puss å kram :)
meeeeen cp kunde inte lägga upp ngn bild -.-

stan med aggieee

drar ner mot stan nu och träffar agnes, bloggar mer sen, pusshej! <3
hahaha okej??

soft bre


ser ut som jag har kort hååår xd

So take a picture off this moment with your iphone

så är inte ens bilden tagen med en iphone :pppPPp men ska dra upp till hanna nu pöss pöss

In love with A lover

hejhej, ska snart käka, sen blir det å dra upp till hanna, får se vad vi hittar på, som vanligt. haha :) Men ska snacka med henne om lite saker! ;) Imorgon ska jag nog vara med min saknade älskling, agnes! Och på fredag ska jag och hanna träffa några killar :D :D haha längtaaa! Sommarlovet är snart slut jö, så ska verkligen ta vara på sista tiden nu! :) Ska ta och börja fixa mig nu, blir en liten slapp outfit idag ithink, orkar likom inte bry mig just nu. PUSS!

skönaste låten!


jag vägrar att inse, men du sviker mig alltid

oj, glömde visst blogga igår ikväll efter bion, den var iallafall sjukt bra! Ärligt, ajg kunde verkligen inte somna inatt, somnade väll runt 5-6, jag drömde såna sjuka drömmar så usch, låg och tänkte på en massa som höll mig vaken, usch :o Så är rättso seg idag, vet inte om jag orkar göra något idag, har ganska ont i huvudet så får väll bara ligga hemma hela dagen och kolla på film :) så pussspussss

shake your lips and put that A$$ to work

Shoo hanna kom nyss, ikväll ska vi se på bio. Och idag har jag varit på torp med mormor kusin och syster, vi kollade i affärer och käka på subway, men  ska dra mig nu, orkar inte blogga, hörs senare ikväll, pusshej :D

du tror du är så bra, miss perfect

sha, idag har det varit en seeeeeeeeg dag, har bara legat på rummet, i sängen hela tiden. Satte på en film förut jag sett tusen gånger men kommer aldrig ihåg vad den heter, så äre :) Imorgon blir det å gå på bio med hanna, min bitch, vi ska se på bad teacher, blir nog as nice, men ska dra nuuu, hejdå everybody, natti natt.

Dear haters, you should know that I'm writing this with my middle finger

hejhej, ligger här nu i sängen och snackar skype med nicklas, haha. idag blir de bara å vara hemma, checka film, käka godis, snacka skype, softa osv osv.  men ska fortsätta å vara social nu på skype, pusshej :)

life is like a dick, if it's hard, fuck it!

Finis Molly! Har du löshår i eller har ditt hår växt så mycket? :D
Svar: tack! nej jag har inte löshår i just då :)

shennniixen, nu drar jag mig mot sängen efter en hel dag hemma hos hanna, imorgon kommer det bli as dåligt väder så kommer väll bara stanna inne, ska nog iallafall träffa hanna. önska det kunde bli lite soool igen, skolan börjar ju snart, fuck it. aja, men ska sova nu, ha de superduper bra, puss å godnatt alla sötisar!

drar upp till hanna snart


taaack johan!

johan hjälpte mig att skaffa mig ett nytt och snabbare internet, as nice.. så hjälpte han mig att få tillbaka gamla chatten på fb ;) tack!

Idag har jag varit i göteborg, blev inget munkedal! pga hon/dom vi skulle till blev sjuk, så hela familjen drog till gbg ;) Imorgon ska jag vara med hanna, får se vad vi hittar på, bada? oddebollen? träffa folk? diggilo? bara vara hemma? någonting hittar vi på iallafall, ajaa just nu sitter jag iallafall och chattar med folk på skype, fb & msn, social kväll så puss!

don't worry, just don't care

snart kommer hanna och hennes mamma kör ut oss till mollön, blir nog att spendera hela kvällen där med bad, snack osv, tror oliver skulle komma ut vid halv 9, men bloggar mer när jag kommit hem, puss :)

ooommg denna låten är sååååå braaa



stör mig på musik videon baara haha

under the coconut tree we stay

haha rubriken, bara hanna fattar, så fult.

Kom nyss in, har legat å sola lite, ikväll blir de nog å dra och bada, haha jag badar aldrig på dagen, bara på kvällen :) på fredag drar jag till munkedal -.- på lördag blir det å vara med hulan och victor igen, får se vad vi hittar på ;) men det blir nog nicee, igår var det as kul iallafall. och idag på dagen har jag ingenaning om vad jag ska hitta på? får väll bara vara hemma, kuuuuul dååååå! ska dra poss poss


random bild efter fjorden, trött

mollöööön

hemma nu då från mollön, var där med rasmus hanna och victor. killarna badade medans jag och hanna kollade på.. haha, ska dra mig mot sängen nu, haha är skit trött ju... så godnatt å pusshej :)


last night I let the party get the best of me

hej ;) vaknade vid 12 idag, gick och la mig vid 3 igår eller något, för vid 2 ungefär drog hanna och hennes familj hem igår. De var kul igår, med många skratt ;) haha.. idag blir det nog att dra ut och bada med några boys och hanna :)får se när vi kommer hem ikväll, bloggar nog mer då :D puss

aaaw


I'm still crying over you


älskaa!!!

knock you down

kom precis hem från alicia, sov där inatt. igår drog vi till torp, efter torp åkte jag alicia och hennes mamma till mollön och tog oss varit dopp.. eller ah flera dopp. det var såååå skönt. sen när vi kom hem bytte vi kläder och drog ut igen, vid 10 träffade vi victor och felix, haha.. sen heeem igen, gick och la oss, sen vakna upp, sen hem ;) typ så.. hahha, vid 6 kommer hanna och hennes familj hit på middag, hihihi. så jag ska börja städa mitt rum nu, duscha, sen fixa mig, puss hej :)

orkade inte rotera


ego på elgiganten


international love

igår drog jag mamma frida gittan och matilda och tog ett kvälls dopp, sen åkte vi och köpte pizza, sen hem till frida, sen hem till meeeeej och kolla film, de va niceee, go kväll iallafall! om en timma tar jag bussen till kusin och chillar där resten av dagen, puss :) 

 

RSS 2.0