hemma

slutade för en timma sedan, tog bussen hem och när jag kom hem städade jag mitt rum.
nu ska jag sätta mig och plugga heeeela dagen. jag ska plugga engelska, och göra matteläxan.
imorgon blire badhuset.. med klassen. livräddning, yess. fyfasiken va tråkigt! :o

HA HA .... HAHA


.

nu drar jag till göteborg. kysshej


ne ne

tomorrow är det fredag. gottigottans eller vad. idag göteborg med hanna, ehm. vi var inte där alls länge, några timmar eller så, fick bara köpt mig hårpuder dust it. och en grå munkjacka. asså jag var inte så shopping sugen, kände väll att jag inte behövde något just nu. jag trivs i min gråa munkjacka, ska ha på mig den imorgon, det e najs. idag har jag fått klart min matte läxa, skrivit på teknik grejen. pluggat musik, och so. allt detta idag, fast har ju pluggat massa hela veckan och förra. det är bara det att dem 28 musik orden som är på latinska som vi ska veta vad som betyder på svenska, sätter sig verkligen inte i huvudet!! :o åååh, jag stör mig. ska stänga av datorn nu och sitta och läsa igenom all musikläxa, så vi ses. kyssshej


onsdag

BAD UPPDATES jag vet. damn, men men.

idag, är det onsdag. vi hade orientering kl 8.55. jag ebba och julia sprang på 53 minuter, och jag tyckte någon sa att det var vg nivå. är rättso nöjd :) sjuuu ska jag till hanna, och så ska jag sova där.
men ska plugga gääärnet nu så bloggar mer imorgon, puss. också puss på johanna, min allahbff! hehe (a)

godkväll

jasså, nu är kvällen här. så trevligt, imorgon blire att gå upp tidigt för ännu en måndag på en skolvecka, lediga på torsdag, för då är det studiedag. gud va gottt det kommer bli. gissa vad jag ska göra då? joo jag ska förmodligen till göteborg och shoppa, igen tänker ni då. men ja så är det. ska dit denna gången med hanna. hehe. snart ska jag sova, så godnatt! kysshej


like a pyramid

SÖNDAG
söndagar är absolut inte min favoritdag på veckan. utan det är onsdag och lördag. nu sitter jag här och väntar på min kusin alicia, ska alltså spendera denna söndag med henne. tror vi ska till stan, men vi vet inte än.
idag är det 19 september och det betyder att det är idag man ska rösta. även om jag bara är 14 år och ska få rösta på riktigt om 4 år så vet jag just nu vad jag ska rösta på. rösta på det i skolvalet också. kan ni gissa vilket parti? (a)

ska ge min kusin en plingeling på telefonen nu, så vi hörs. kysshej


göteborg!

snart drar jag mig ner till tågstationen med mamma och fixar lite grejer. sen åker vi till gbg. jag ska shoppa, mihi. ochså ska vi äta god mat osv ;) bloggar mer ikväll. kyssheeeej!


bless the broken road

inget bloggande imorse, inget bloggande på dagen, men ett bloggande på kvällen. just nu sitter jag här och lyssnar på " bless the broken road " sjukt braaaa låt..  idag har jag varit i skolan. vi slutade tio i tolv med musik sista lektionen. bara halva efter som vi egentligen har en timmas och tio minuters lektion. efter skolan gick jag och hanna till stan, käkade där. köpte godis och bara gick runt och tjöta. sen tog vi bussen hem till mig. och här hemma har vi varit ute, käkat godis och käkat shushi.  gottigott, hehe. imorgon blir det göteborg med mamma. bloggar mer imorgon, kysshej.


är kär i en låt

som ni kanske har märkt så lägger jag upp länkar till låtar ganska ofta. det är bara så att jag lyssnar alltid på musik. och nu har jag fastnat för en låt som heter " christel alsos- please stay " blir så lugn av den och den får mig verkligen att tänka,den finns inte att hitta på youtube men här är en spotify länk Christel Alsos – Please Say 


in my head lala


så underbaaaaaaar. kysshej

jag just nu


gotta be your man, I gotta be your man.
ugh! skabbigbild..

sjukling

hejhej.
nu sitter jag här med datan i knät och kollar på tv, mår inte så jätte bra idag, hängig och ont i halsen. så är hemma idag och kommer förmodligen imorgon, hoppas det ja.

ihelgen ska jag bara mysa. orkar inte göra något speciellt, eller jo ska vara med hanna imorgon och får se om det blir fler dagar, annars är jag helt ledig ihelgen, så om ni vill träffas är det bara att slå en plingiling ;)

blogger mer senare. kysshej.

min sommar tvåtusentio 


idooooooooool

gud va jag älskar idol, muuuuuums. ska försöka trycka in några spanska ord i min hjärna innan jag går och lägger, är lite smått trött. men så äre väll nu när skolan börjar halv 9 och man måste gå upp tiiidigt, och slutar sent, längtar till vecka 44. loooov, puss va kuul det kommer bli. eller ah iallafall skönt, ruskigt skönt! :)

jag funderar på att göra något med mitt hår, ändra färg eller göra slingor. är trött på att bara vara mörkhårig, men men ska tänka ett tag till har inte riktigt bestämt mig än..

jag har ngt så sjukt ont i min tumme, smällde skåpet rakt på den idag, var lite förbannad över att var tvugen att ha återläsning efter orientering och jag var grymt trött.. det gör ooooont. buhu.

och jag har hört talas om något disco i oktober, gud va sugen jag blev på discooo. ah men pusshej, spanska glosor gud va grümt. kysshaaaaaj


spring nananan





doo you wanna be my ppartyboy?

nu sitter jag här och pluggar engelska & spanska glosor på glosboken.se haha gud va duktig jag ääär.
nejmen, ochså sitter jag och snackar med baraminhanna, vi ska göra ngt på fredag. då jag även slutar 10 i 12. whihoooo.
och nu sitter jag här med lillebror i knät och dunkar till bamse disco remix. haha


örongodis

favoriter!!



 


välkommen till min nya blogg, hihi.

hejsan

nu har jag skaffat mig en egen liten blogg, har haft en med sigrid, och en med sandra sanna och sigrid. det gick la inte så jätte bra. så jag täntke att jag kunde skaffa mig en helt egen blogg, hehe. idag är det onsdag, och det betyder att jag har varit i skolan, sista lektionen hade vi orientering på kasen, det var inte så superduper kul att springa där uppe när det hade regnat hela dagen.

jag fick orientera med danne, och dom sista 5 minuterna började det spöregna verkligen. blev blööt usch. sedan fick jag skynda mig tillbaka till gympasalen och duscha osv, och där väntade johanna på mig (a) men hon hade glömt sina skor på kasen? haha sååå ah, vi skulle ju på återläsning kl 2 men kom dit kl halv 3, lite streissig fick jag johanna och moa. men men, det gick bra. sedan vid bussen hem fick ngra getingarna ryck mig och johanna. hahah omg.. men ska sluta skriva nu och plugga, pusshej!


RSS 2.0