banana split

Hejhej direkt idag efter skolan drog jag och natta till torp, vi flummade runt! haha gud va kul vi hade det, speciellt på donken såg vi en familj, haha alla såg likadana ut.. ögona satt hur långt i från varandra som helst! Skrattade varenda sekund med henne, haha gud så underbart.. men såklart vi är underbara! haha skojja :) Jag och natta har känt varandra sen vi var små, alltså hela livet eftersom våra föräldrar är kompisar! Så vi har vädligt många minnen tillsammans ett som jag minns väl var då vi lekte vid en leksaks ugn hämtade en kastrull och tog varmt vatten från kranen och hälde i spaggetti och lagade mat!


Tog denna bilden i bussen påväg till torp idag

Vaknade sent idag.. igen!

Hejhej, vaknade nu precis.. tänker bara hur fan ska jag kunna ta mig upp imorgon? :o aja får väll lägga mig vid 21.00 idag eller något xd hahaha, är hur seg som helst fast inte så konstigt! Men ska dra mig mot köket för lite frukost, pusshej!

I can transform YA

Shubre, har precis kollat klart på ngn film som gick på 5an. Har sett filmen innan, fast det var ett tag sedan, den var faktiskt bra :D Det var jätte kul och mysigt att gå ut och äta förut, god mat! mums :)

Sen när vi kom hem gick jag och matilda bort och hämtade melle hos några som har passat honom, så gick vi hem och myste inför meldofestivalen med familjen och massa godis, riktig mysig lördags kväll :D

Blir nog inget inlägg mer ikväll, uppdaterar imorgon, tar iallafall bussen till kusin imorgon också, kul :)


MILKSHAKE FRÅN DONKEN


Give me a second chance

Hejhej, har fixat färdigt mig nu, och tar bussen sen innan 17.00 till stan, puss!

I'm gonna get you back

Hej! Vaknade precis, sitter här ensam hemma efter som resten av familjen drog till city! Idag vid 5 ska min kära farmor och hennes man bjuda ut min familj på resturang! mums :) Så tyvärr jennifer, kan inte göra något idag! Vi får hitta på något någon annan dag, ha en riktigt abdulla dag eftersom det inte gick idag :(

Ska göra mig lite frukost nu hade jag tänkt, så uppdaterar mera senare innan vi ska iväg, puss :)


suddig bild, men skitsam :)

Hemma från bion nu !

Hejhej, kom precis hem från stan.. har varit på bio med aggie william simon & sune, blir nog inget mer inlägg ikväll, ni får checka bloggen imorgon för nu ska jag ha fredags mys, pusshej !


snygga? .. stora brillor

vaknade lite försent idag..

Hej hej, vaknade nu! är hur trött som helst, agnes har ringt mig femtioelva gånger och tillslut kommer min mamma in och säger " molly.. det är agnes i telefonen " jag bara " aja jag ringer henne snart " så blunda jag, öpnnade ögonen, fick en känsla av att klockan va 10 eller ngt, kollar på klockan.. waaaaaaaaaa! 1, jag ringde aggie hon sa att hon är i stan vid 2, så jaa! jag måste skynda nu ! hehe puss hej

Min härliga dag:

Hej hej, har haft en sjukt bra, underbar, rolig dag med massa gott folk!

Hela dagen började med att jag hade ställt klockan, hehe på 10.00! Va as pigg när jag vakna så fixa jag mig, käka sen kom hanna och hon färgade mitt hår, äntligen försvann min snygga utväxt! Sen tog vi bussen till stan, seriöst 3 sura buss chaffisar på en dag! alla var så j*vla sura -.-

iallafall så ringde vi joel och sa att vi var påväg så när vi gick o satte oss på mc kom joel å några, sen gick vi ut för vi såg mäki, jag har juinte träffat honom på jätte länge, så snacka vi med dom och dom skulle till torp, då fick jag o hanna för oss att vi också skulle dit, så ah vi tog bussen, på bussen gick pontus, joel, nathapon, nathakrit, mattias, jojje å säkert massa mer, orkar inte säga alla.

så åkte vi ut dit, på torp gick vi mest runt, satt på mc å tröka, ah. så blev en viss jojje sur... EH! fast han är inte sur längre :) hehehe sen drog jag och hanna hem vid 20 över 8, åså var det en random tant som flippade sönder på chaffisen och hon satt och skrek och hon började gråta o bara " du fattar ju inte att du förstår mitt liv, jag mår så jävla dåligt " hahah, alla satt o små flinade :D

DAGENS FAIL:
Jag och Hanna körde " gul bil " jag ledde med en bil, så kom det en gul bil, båda gick och kollade åt varsit håll så fick vi syn på bilen, båda vände sig mot varandra och skrek som fan, och slog till varandra as hårt! haha så fult :p




Titta noga !


goodbye my almost lover

Idag ska jag vara med hanna som sagt, joel & nicklas ska även träffa johannes tror jag :D Men först så ska hanna färga mitt hår så jag väntar på henne nu, ska dra mig neråt för lite frukost, hejdå :)


FIN'T

heheh

hej nu ligger jag och sover! :D

trött..




avslutar detta med två bilder och ett trött godnatt från mig !

min bästa


What the hell?

Halluu, kom precis hem från stan.. har varit där med hanna, hela dagen började med att jag vaknade upp i mitt rum med alicia vid 12 kanske, så vi drog oss upp och käka frukost sen messa jag hanna och hon kom typ efter en timma, då drog vi till stan där köpte vi hårfärg..mörkbrun! ;)

Sen drog vi till donken för att käka men det var fullt över allt så vi drog till kampen och satt där, efter en timma typ drog alicia hem, jag och hanna drog tillbaka till donken och där köpte vi mc chicken, sen efter köpte vi milkshake å då kom mattias, haha någon 97a ! Sen drog han och efter ett tag kom värsta random gänget med killar och satte sig hos oss, vi var med dom as länge.. haha as kul ju! 

Sen tog jag och hanna bussen hem, vi ska träffa dom killarna imorgon också fast först ska hanna färga mitt hår :D

 



Niceeeeee! pusshej

onsdag todaaay

Hellu! Vaknade nyss, fast har legat och snackat lite med alicia :) Fin fin kommentar man fick där då om bilderna.. " pusch up :D " haha, alicia tar åt sig.. nä ba skojja :)

Idag ska nog jag träffa hanna för hon ska färga mitt hår som sagt, funderar på att sola idag också.. hm.. japp :) Ska käka frukost nu .. hejdååååå btw, grattis edwin :)

regler är till för att brytas.

Hej hej, förut var jag och alicia nere på stan förut och hyrde film.. i rymden finns inga känslor o köpte godis, gott som fan! känner mig lite trött nu bara, alicia ligger i sängen och spelar DS och jag sitter vid datorn å lyssnar på musik och ah, imorgon ska hanna färga mitt hår.. mööörkt! min utväxt är så beautiful jusst nu, japp ;) Ne nu blev det tråkigt, så ska sluta skriva nu.. ha det gött, god natt pusshej :)

Är med min kusin nu' peace







Love is wicked


Hejdå! :D:D

godmorgon!

Hallu, vaknade nyss.. har sovit jätte skönt, vaknade först vid 8 att min syster vakna, hon har alltså sovit i mitt rum två nätter i rad så kunde jag inte somna om och jag var jätte trött! Men tillslut somna jag :) Idag ska jag vara med min kusin, får se vad vi hittar på! puss :)

ehehhh??

hemma från torp

Hejhej, kom hem från torp för typ en timma sedan! när jag och aggie satt på donken satt jag o snacka med henne, så skulle hon säga " va " så rapa hon samtidigt as högt så det lät som fan! och gud va vi skratta.. å skratta.. blev röd i ansiktekt.. kunde inte andas.. fick ont i magen.. börja gråta för det kom tårar.. skratta ännu mer! hahahha å gud ;)


Utråkad

Har ingenting å göra, eller jo.. ingenting! Får väll dra till stan snart, finns inget värre att sitta hemma en hel dag, klockan är 2 och dagen har gått segt som fsn! Men, som sagt tar bussen till stan för att träffa aggie, hon säger att hon har ett behov av att snacka med mig (a) hehe puss

Du i mitt hjärta föralltid


Just can't get enough

Godmorgon! Vaknade precis, vid 4 eller något drar jag till stan för att snacka och fika med aggie, blir nog jätte mysigt. Innan vet jag inte vad jag hittar på, ta det lungt antar jag, men nu ska jag dra mig neråt för lite frukost, puss.. ha en trevlig dag allihopa :)


lyckad lördag

Hallu, lite mer om lördagen:
Drog först till stan fixade en massa saker inför kvällen, drog hem fixade mig o åkte ut till kusinen sen hem, och vänta på hanna, sen kom hon och mamma och pappa drog, vi gjorde varma mackor och käka det, sen gick vi och mötte krille, drog hem och kollade på the silent house! läskig film fast rååå dålig.. efter det drog krille hem och jag o hanna tog fram godiset och engeri dricka.. satte på musik och dansa haha! ;) Sen satte vi på en annan film.. the cook! den var grym sen sprang tiden bara iväg och vi satte på en till film, he's the girl! bästa filmen på länge ;)

hade en grymt rolig kväll med hanna iallafall, måste göras om. Vi gick och la oss efter 5 på morgonen, vi drack ju engeri dricka så vad hade vi förväntat oss? ;) hehe, idag har dagen gått allmänt segt så vi har nästan inte gjort någonting men nu ska jag spela lite DS med syster så ha en fortsatt bra kväll! puss


yees

Laddat kvällen med energi dricka massa godis filmer å pizza!
sitter här nu och väntar på hannus som kommer vid halv 6, kom precis innanför dörren. Har varit på kalas hos min kusin som har fyllt 6 år, grattis! Ska fixa mig lite nu så får ni kanske ett inlägg senare, puss! ha en trevlig lördag ;)

Fjortisar på parad

Imorgon sover denna galna & normala chey hos mig, nicee!

hahhaha gammalt!


SPOOOORTLOV!

ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!


Bild från i somras, dagen med hanna å jennifer

Tycker sverige på bilden ser väldigt röd/orange= vaaarmt väder! sommar


Svenska/Kemi, rapport!

Hellu sitter här nu och skriver på rapporten som vi har i svenskan/kemi. Idag drog jag hem efter skolan, skoldagen gick fort och det är väll tur.. imorgon är det sista dagen innan lovet. Ska nog vara med aggie imorgon, vi hittar nog på ngt kul. När jag kom hem blev det snabba ryck ner till motionshuset, där sola jag o mamma. Sola en jätte liten stund runt 6-7 minuter, dog nästan där inne.. herregud. Aja ska nog forsätta skriva på min rapport nu, ha en trevlig kväll puss :)

söta cheyer, en molly med långthår-löshår också hehe

Svar

oljan heter ricinolja och man kan köpa den på hälsokosten i uddevalla för 40kr!
Och bloggen heter "minstil.devote.se"


Ricinolja, får håret att växa?

Jaja fick ett tips av en kompis om att hon hade läst på en blogg att hon hade provat på en slags olja som fick håret att växa, jag såg en bild där jag fick se före&efter bilder och trodde på det så jag köpte alltså denna oljan och testade den, jag har inte märkt någon skillnad alls.. Oljan ska alltså göra så att håret växer cirka 3-4 cm på 2 veckor, det blir ungefär 6cm/8cm i månaden, och mänskligt växer håret 1 cm?


Hmmm?


Sober- Det var ingen som lyssnade


You took my breath away å jag vill aldrig hämta den <3

♥♥♥♥

Alla ♥ dag idag!
Ville bara säga att jag har världens bästa familj som jag älskar mest i hela världen! puss
Och mina vänner, mina allrabästavänner. ni vet vilka ni är, som står mig rättso nära.
GLAD ALLA ♥ DAG TILL ER!

kladdkaka på gång

Nu ska det bakas!!!!!!


Kvar i något jag har lämnat för längesen

God morgon! Hade en sån sjuuk dröm inatt.. jag dog eller ngt, as läskigt ju! Iallafall är alla musikklasser lediga idag, grymt soft känns som om jag har haft en lång helg fast den har gått för fort(som vanligt) ska fsn ha tråkigt på lovet så tiden går mycket saktare! haha nej skojja, tänkte börja skirva sista loggen på engelskan nu.. wihoo! ah jo grymt kul säger jag bara.. Pusshej

you got that whole place blowing

Kul att man har suttit vid datorn inprincip hela dagen så just nu har jag en sån fruktansvärt huvudvärk, satt och skrattade åt solsidan förut så nu är jag ganska trött, blir nog en tidig kväll! Godnatt

gött att det börjar göra ont i halsen


sleten chey
"Tänk aldrig att det gamla var bättre. För en dag kommer det nya vara det gamla"

Im gonna rock with you

Hallu, sitter här nu och skriver på engelskan, har ungefär 2 loggar kvar, PUH! HIHI imorgon blire att skriva på svenska/kemi aja det är väldigt mkt plugg nu för tiden ska slappa sönder på lovet, jaja umgås med agnes japp vi har ju våra planer(som vanligt) jao jao! Och så ville jag bara påpeka att jag är väldigt trött på folk som bestämmer något sen blir det inte av, som imorgon.. skulle jag träffa en viss person men nej nu ska h*n träffa en annan, gracias säger jag bara! Men men det blir en chill dag till och umgås med familjen,  men ska fortsätta med engelskan nu sååååå ah puss å hej

bild från i sormas, leopard tröjan raawr

" jag kommer baby jag tror jag kär "


Sigrid Michal..

Grattis på födelsedagen sigrid! :D




Lite bilder från tusentals..

 
♥ hihi kommer du ihåg?


I got affro and I like it!



Yes, you got a point

Killen säger: Jag älskar dig!
men menar: tills jag hittar en ny
Tjejen säger: Jag älskar dig!
men menar: tills du krossar mitt hjärta


Hallu allihopa, sitter här nu och chillar! har precis fått 3 rätters utav matilda och mamma, mums! Idag var det INVIGNING! Det var grymt! och alla som missade det och vill se det kan gå in på denna länken, tryck här!

Jajaaa, ganska så chill helg faktiskt imorgon ska jag skriva på svenska/kemi + engelskan! Sista veckan i skolan innan lovet så nu köööör vi, höhö. Tänkte faktiskt sluta skriva nu, men jag har iallafall haft en grym dag + kväll idag, hoppas ni har haft detsamma! Pusss love from meeee


Kom inte på ngt bättre..

Repetion hit o övning dit, rimnershallen imorgon då, invigning som ni kanske redan vet ;)
Gudarns va trött jag blev helt plötsligt då, längtar enna till min säng tror jag ska lägga mig i den nu!!!
Pusss godnattm ville bara säga att denna låten är bra Jay Sean – Hit The Lights - Explicit Version

P.s saknar aggie redan D.s

Jag ler åt alla goda tider

Hej, idag var det övning i östrabo sen efter till donken, käka med danne och alex, slapp äckel mat i skolan, det brukar vara okej, men idag var det apelsin chilli fisk, hahah dör! Agnes var inte i skolan idag, domma onge! Fast hon är sjuk så krya gumman! Imorgon har vi sovmorgon till 14.00, en NACKDEL är att vi slutar inte fören 20.00?! men aja, vad gör man inte för att bli ledig på måndag, wihoo. jusst det är alla♥dag då, funderar på att träffa en viss person då. hoppas det blir av bara! Sen efter skolan drog jag hem sen till gudstjänst med hanna, och då kom skrattet då man inte får skratta, hahha å herregud.. Men aja, ska snart dra mig till sängs, det är en ny dag imorgon, pusspuss allihopa å godnatt

det känns som om jag behöver dej

Hej hallå! Kom på idag att vi har fysik prov imorgon, ajo! Så nu ska jag plugga fysik för er som ville veta puss


Spela roll om det är torsdag eller fredag kan sakna dig precis när som helst..

Som om det inte finns något stopp

Hej hej! Chillar rået här vid min data, som vanligt jao. Har varit hemma från skolan nu i 2 dagar så imorgon återvänder jag! Herregud jag vet inte varför men jag har inte skrivit någonting på svenska/kemi typ?! Vi ska göra en rapport, ah men jag får väll ta tag i detta nu över helgen och imorgon, det blir även att skriva på alla andra skolarbeten vi har och plugga matte o fysik!!!!! Efter skolan imrn ärdet konfa asså mjag orkar inte!! Ska bli så himla skönt med lov! :D Men nu ska jag dra mig, pusshej

hahahha, fyfan!

jadu..
Agnes säger: Jag tror jag har min mattebok i ditt skåp!
Molly säger: Nej det tror jag inte!
Agnes säger: Jo har för mig att du lånade den en dag
Molly säger: Jasså :o
Agnes säger: Aa ;)
Molly säger: Men då får du ta och kolla det då
Agnes säger: Hur hade du tänkt det om du inte är i skolan smarthead?
Molly säger: Du får väll gå in och kolla i mitt skåp smarthead!
Agnes säger: Men din dummefan hur ska jag komma in i ditt skåp om jag inte har dina nycklar?
Molly säger: Ditt dumme fan du kan bara fråga anders eller något?
Agnes säger: Det kan jag göra, smart du är! ;)


If you ever love somebody put your hands up


det var på tiden, hehe

du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet

Jaja bloggandet har gått segt dem senaste dagarna, men ibland har man faktiskt inte bara lust att sitta här och skriva, hehe men iallafall idag var jag och frida på motionhuset, där sola jag och vi träna! Sen drog vi in till stan och köpte hem oss Cactus sallad å drog hem för att kolla på film, riktigt mysigt en söndag som denna, klockan börjar närma sig mot halv tio och jag ska snart gå ner med datan till min käre far, vi har "bara" en data i detta hus pga att den andra har pajjat helt så vi får dela på en, fast mest kan jag säga att jag sitter vid denna data! usch, känner mig som en datanörd ibland, men aja.. det är väll så det är antar jag, nu ska jag gå ner så vi hörs, langar en härlig bild från i somras så hörs vi someday, puss!

hihii random

s i t t e r h ä r o c h p l u g g a r h a r i n t e t i d a t t b l o g g a ! :D

music !

Detail – SMH (Shakin My Head) - Edited Version

Jessica Mauboy feat. Iyaz – Like This - feat. Iyaz

The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version

Grymme låtar !


underbart!

hihi jag är ovanligt glad, hihi!


something about the sunshine

Kom nyss hem från skolan, det gick ganska segt men nu är jag iallafall hemma och en fullspackad helg väntar på mig ! hihi, ville bara säga att den 12 februari ska en massa körer inviga den nya rimnershallen, speciellt alla västerskolans musikklasser ska vara med, så om någon har lust att komma så varsågod :) haha, på måndag blir min bror 2 år, så vi ska ha kalas för honom imorgon, snart hoppas jag att hanna kommer så vi kan dra till stan o senare ikväll till bäve kyrka för rock cafe! Ska nog ta mig något att äta nu o fixa mig lite bara :) Så puss hej


orkade inte rotera :$


baby let me love you long time

hahaha har haft as dålig uppdate, i know ! sorry, men iallafall så gick dagen as segt fast ändå inte, så efter skolan drog jag till stan med aggie, där träffa vi några, såg även jojje som jag inte har träffat på hundratals år :o
Sen drog jag med mamma gittan o frida å träna cirkel träning, riktigt bra å kul ! haha ;) FREDAG IMORGON!! aaah, fan va gött säger jag bara. Ska sova as länge på lördag har jag besämt, är hur trött som helst ! Ska dra och sova nu orkar inte mer, haha jag klarar inte detta ljus på datan, så godnatt everybody !

haha naaaaw! bild från förra, kanske förrförra året, nej! :o eller venne kanske tagen igår btw?

..

Vi bor i en stad som bryr sig för mycket, litar inte på oss själva utan bara på vad andra tycker!

grattis !



Grattis på födelsedagen sötnos ! <3

♥♥♥♥

I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is while you're in my world

RSS 2.0