Någon ska ju dö iallafall /mel<3mol

arrrrrrrrrrrrrrghhh


asså va

Skolan idag gick fruktansvärt segt! Efter drog jag till min tom, mys! kom hem vid typ 10 och nu vill jag sova längeee, fast ne klockan står på 06.26, kul liv puss


come close to me

Nu ska jag sovaaaaa, godnatt!

It's time to say hello to goodbye


BU

hej kompizar!!
gissa vem jag är? hihi hemligt
jag sitter och smsar med bästa molly och lyssnar på våran bästa jb <3<3
ville bara säga de och att jag saknar molly mest och på tisdag kommer bli bäst som vanligt typ?!?!?!?! aa
attans vad grym jag är på att blogga......
alltså hahaha - brb ska kissa i duschen

du är kärlek

tjotjo, just nu sitter jag och pluggar, skriver klart ett svenska arbete, tråkigt! Igår var jag i gbg med familjen, fick köpt mig ett par jeans och en tröja, värt! också myste vi med att äta tillsammans osv, imorgon ska jag nog träffa tom, och på tisdag ska jag träffa melissaaaaa!! puss

If it's meant to be, it will be

alla andra kör på gulliga puSsbilder, vi kör på något annorlunda! hahaha

 


Give me more


there was nobody that compared, nobody came between and no one could ever come above


tighta! har spenderat hela min dag efter skolan med hanna, vi har hämtat min bror på dagis, fikaaat på expresso house, åkt buss, käkat tacos kollat på film och käkat godis, go kväll!! men ska sova nu så puss, är grymt trött, som vanligt! ..

Don't tell me you're sorry, cause you're not


A "boyfriend" locks his phone. A real boyfriend would say "babe check that text for me".

Idag var jag i skolan först, sedan tog jag bussen hem och sen tog jag bussen ner till stan igen för att gå till umo, sen efter träffade jag nathalie minna och tuna en liten stund, sen tog jag bussen hem, imorgon ska jag kanske, bara kanske träffa tom matte och annie, annars blir de hem och plugga råååå, känner att de behövs, men aja pusspuss

Never mind

Haft en awesome dag med melissa, nu vill jag sova natti!


Svara på sms dåååååeehj


Smile just FOR me

Lediga imorgon, sjukt skönt, ska sova länge imorgon, sedan ta bussen ner till stan för att möta upp melissa, så drar vi och käkar, kebab va de va? ;) haha, aja fortsätta och vara social mot min älskling på sms nu innan jag somnar så pussnatti


I see the truth in your lies


Crush on you

Igår drog jag hem till älskling och sov där, mysigt! Nu ligger jag i sängen och ska sova, är dö trött, blev lite sent igår, hihi, oxå så väntas en helt ny vecka, puss, tror oxå de var nu på tisdag vi har studie dag, livet leker


love is a feeling, but it's everything


Fina vänner

Michelle Lindhé
Minna Blomberg
Annie Ekström
Hanna Thulin

Tack tjejer, för att ni finns där för mig när jag har de jobbigt! <3


i don't worry cause everything's gonna be alright

Först skola, sen skippade jag badhuset med annie maf och oliver, och minna kunde inte komma in till stan, så michelle kom, vi har pratat & pratat, tog även oss en fika, mys! Ikväll har jag bara tagit de lugnt och nu blir de sova!


.

varje morgon vaknar jag med rädlsa i magen, den rädlsan för att inte ha dig kvar i slutet av dagen



"gilla"


sexy body

nu är alicia här och vid 7 drar vi till gymmet och går på sh'baaaaaam!

Just die bitch


Tell me the truth


when I’m done you gonna tell her to leave you alone

Idag efter skolan drog jag till stan, mötte upp annie och alicia, satt inne på expresso house och pratade lite, sen efter ett tag kom michelle och elin, haft en mysig dag! Imorgon blir det att gå upp vid 9 för att sedan dra upp till hovhult och sjunga med min klass, sen efter kör pappa mig till tom, pusspuss!

beautiful liar

Stannade hemma från skolan idag, mådde inte så bra och mår fortfarande inte bra! men imorgon ska jag till skolan, och efter ska jag till stan och träffa michelle och kanske några fler, men vet inte än, hörs imorgon! puss

i don't care

Hejhej, min blogg är bara såååå tråkig, right? sorry .. men iallafall idag efter skolan mötte jag upp annie och frida, vi drog till donken med nathalie, nathalie och alice en liten stund, sen kom matte och då drog vi hem till annie, kom hem vid 8 ungefär, soft :) imorgon är de skola, sen fredag, och på lördag ska jag upp kl 9 för att möta upp min klass klockan tio och sjunga någonstans från 11-12, sen efter drar jag nog hem och sedan vidare till tom, men jajajaja, pusspussss hejdåååå.. tråkig blogg vet !
haha bästa alicia!!!

Snäll pojkvän


alla, ta 5 minuter av livet och läs texten, ni lär inte ångra er, de gjorde iallafall inte jag

Under den tiden som vi växer upp kommer vi att lära oss att även den personen som inte skulle svika dig, kanske kommer att göra det. Du kommer att få ditt hjärta krossat, troligtvis mer än en gång och det kommer att göra ondare för varje gång. Du kommer också att krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat.

Du kommer att bråka med din bästa vän. Du kommer att skylla på en ny kärlek för något en gammal gjorde. Du kommer att gråta för att tiden gick för snabbt och du kommer säkert att förlora någon som du älskar så ta många bilder och skratta mycket och älska som om du aldrig har blivit sårad förut.

För varje 60 sekund som du spenderar med den du älskar är en hel minut av lycka, som du aldrig kommer att få tillbaka, så ta vara på tiden.

Kärlek är att ge honom makten att krossa dig, men att inte lita på honom också. Riktiga kärleks historier slutar aldrig lyckligt för riktiga kärleks historier slutar aldrig. Det vet att du älskar någon när det svåraste är att säga hejdå. Gör aldrig någon till ditt allt, för när det tar slut så har du ingenting kvar.

Att du livs kärlek gör slut med dig och säger “vi kan fortfarande vara vänner" är som att din hund är döende och din mamma säger att du fortfarande kan behålla den. Men om du inte kan få den personen ur dina tankar så kanske den borde vara där? När du verkligen älskar någon då är du villig att låta dom gå och när dom väl kommer tillbaka, då är det äkta kärlek för äkta kärlek är värd all väntan i världen.

Ge aldrig upp på saker som får dig att le! Det gör ont att ha någon i ditt hjärta och inte kunna ha dom i dina armar. Den stora utmaningen i livet är att hitta någon med brister, någon som är annorlunda och dom som gör misstag men ändå älskar dig med allt dom har. Det bästa och mest vackraste saker kan inte bli sedd eller rörd. Dom måste kännas med hjärtat. Såra aldrig någon som verkligen älskar dig!

Men kom ihåg, du är inte hans första, sista eller enda. Han har varit kär innan och tro mig, han kommer att bli det igen. Men om han älskar dig nu, vad spelar allt annat för roll då? Han är inte perfekt, det är inte du heller och ingen av er kommer någonsin att bli perfekt. Men om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden.

Håll i honom hårt och ge det mesta du kan, han kommer inte skriva dikter till dig, han kommer inte att tänka på dig vartenda minut, men han kommer att ge dig en del av honom som han vet att du kan krossa. Såra inte honom, ändra inte på honom, förvänta dig inte att han ska ge mer än vad han kan. Le när han gör dig lycklig och när han väl gör dig arg, sakna honom för att han inte är där. Håll aldrig i någons hand om du kommer att krossa dens hjärta.

love

Om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden.




Because the night belongs to lovers



I'm overboard, and I need your love


nothing really matters

TJO! idag har jag varit med alma och alicia, vi har käkat sushi och snackat, lyckad dag! Imorgon ska jag på kalas till alicia med släkten osv.. är väl hemma vid typ 6 och då kommer hanna hit, de var längesen så kommer bli kul! ;) men ska dra nu så ha de gött puss

Dear haters, you should know that I'm writing this with my middle finger



all this way

snygga bruds idag på torp !!!

back down to earth

tjoooooo snart drar jag till torp med michelle och tuna, imorgon kommer tom hit och på torsdag ska jag och några kompisar fira alicias födelsedag peace!

the boys who


vi kommer bli detsamma som förr


Guess what?

Brunett igen!!! wehoiii


har du slutat gilla justin?

felicia om tjohej:
har du slutat gilla justin? såg att du gillade en status där det stog '' har tröttnat på JB '' #justasking

svar: Nej, självklart inte! jag har inte slutat gilla justin, fortfarande ett fan! men stalkar han inte lika mycket som förr bara, kan väl inte säga att jag tröttnat på honom, men har tröttnat lite på hans gamla låtar, puss.

RSS 2.0