Under the mistletoe!

Justins nya album på spotify!!!! I'm in looooove


Chillar



Jag ska kämpa för det här, för du är han jag vill ha

vaknade nyss, snart kommerh anna hit så ska gå ner och ta mig något att äta, blir att färga håret idag! med ganska milda färger så det blir ingen blondering som sist gång! haha men hörs senare, puss!!

in time

var på bio idag, kom hem för en liten stund sen, vi såg på in time, och innan bion tog vi en promenad och efter bio gick vi ner mot stan och flummade påvägen.. haha!! men puss

look at me now

waaaa, as bra! kolla lixom 1.15 ???

I know you're worth fighting for

Igår drog jag som dagt tillbaka till hanna igen, vi gjorde hemma gjort godis, haha! det blev faktiskt as gott ;) hela denna helgen har vi bara flummat, kollade på en panik film (when a stranger calls) sovit bort halva dagen.. osv! :) När jag kom igår så hade mamma rensat hela mitt rum, städat osv!!! slipper jag göra det idag (a) så idag blir det att softa, imorgon kommer hanna hit, superbra!!

Santa Claus Is Coming To Town

God Bless hans sexiga röst

My heart beats for you, so listen close

Kom nyss hem från hanna, har sovit hos henne inatt, gick å la oss vid 5 och vaknade idag kl 13, är verkligen grymt trött nu... ska nog tillbaka till hanna om en stund, men puss!
image description
jag och danne igår på no lektionen hah

dance

oj oj.. dålig uppdatering, vet inte varför, har inte riktigt orkat, men nu är jag klar med allt plugg så softar idag :) igår sov jag hos frida, men ska dra nuuu, ska iväg å handla med mammmaaaaa :D

länk byte!

Här är en feeeeeeet länk till lina! http://linajenssen.devote.se/ Hon är verkligen hur snäll som helst, och saknad! hon älskar justin bieber också, så kika in!

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

hejhej, snart heeeeeelg och lov, fasen va gött! idag var jag hemma från skolan igen, men imorgon kommer jag, eftersom blir det att gå hem till farmor med syster och äta sen till bävekyrka och övar lite sådär :) jag roar mig och min kvällar med heytell, röst sms! haha minna vi är sick!!! iallafall nu ska jag softa vidare, pusss!

min bitch

Ska sova hos hanna på fredag, leggo!


aw

gammal bild, men ändå ;) dock inte jag som har twittrat tillbaka till han som ni ser där nere

alla växer upp


sjuk

hejhej, är hemma från skolan idag, vaknade halv 2 så är ganska seg, men vi hörs senare, puss!


bild på min bror förra sommaren

dead end

tjenare! som ni kanske märkte hade jag lösen ord på mitt blogg, men bara för idag! nu är jag tillbaka igen så jag kom precis in, har varit ute med min kusin, vi gick en liten promenad, åå så kallt!! idag har jag bara tagit det lungt, imorgon är det skola, sen hem och plugga lite, uppdaterar mer då, puss!!

:))))))


Sjukt trött

Sha!! Jag är aaaas trött GODNATT


ett måste, men vågar jag?


svar på fråga

Anonym om Idol:
Kan inte du ha frågestund ? :D

svar: De var faktiskt inte så längesen jag hade en frågestund, men om du vill frågat något du undrar är det bara å fråga! glöm inte skriva namn! :)

Sitter nu i soffan och kollar p jönsson ligan tror jag de heter?? haha mamma kommer snart och hämtar mig då drar vi till affären och köper lite goooott till ikv! mysssss men ha de gött byee!


Idol

Skulle egentligen sovit hos Alicia imorgon, men de blev inte så, jag som hade längtat! Ska nu ligger jag i soffan och kollar på idoool och får se vad som händer imorgon puss!


På bussen!


på bussen

Tjatja! Är på bussen påväg till Alicia nu, peace!


jordens undergång

hallååojsan, har just nu engelska och taggar för jordens undergång!! ska iallafall ut till alicia senare och sen hem och kolla på idol.aja hejdåå!


ett ord: obeskrivlig


meet me halfway

hallooo, idag efter skolan tog jag bussen ut till torp själv, fick köpt mig en ny foundation och ny bh, kändes som att det behövdes! De gick väl hyffsat idag på provet.... nu är det inte så mycket plugg, inte ikväll iallafall, ska skriva klart unikum nu lite bara, det blir nog en mysig kväll, fredag och helg! puss på det!
klarar inte av att jag putar med läpparna på varje bild

when I cry, I cry loud

softar......... snackar med hanna & alicia på msn och lyssnar på musik, soooft onsdag kväll, imorgon torsdag WAAA har typ panik... ångest.... ska ha prov, dör. men aja ska dra ha de gött!
så söta.... så fail med brunt löshår.. haha (((((((:

club 2.2

hallooooj, nu sitter jag här och såg nyssss på fb att det är disco i uddevalla 2 november för högstadiet, nice :) Idag var de skola vi var på någon konstig teater, fetto hette den! så nu fick ni en liten uppdatering av mig haha jag vet jag är jätte tråkig men har ett prov imorgon så måste plugga.. kram

Nä nu dog jag


Är helt slut

åå jag är helt slut, ska bli riktigt skönt att gå å lägga sig, seriöst! :o imorgon är det onsdag, snart helg igen! Ska spendera hela helgen med alicia, men ska dra nu har ont i huvudet puss!


spotify

mistletoe på spotify!!!!

Justin Bieber – Mistletoe

Kul i skolan

haha detta är min humor, sånt här klararjag inte av


under the mistletoe

asså när jag har hittat en grymt bra sexig as bra super grym awesome låt (ehm... mistletoe) så kan jag inte sluta lyssna på den och precis alla andra låtar är så jävla sugiga? :O
Men iallfall så sitter jag här nu på min hårda stol.......... och lyssnar på musik.. HEHE och är skit trött, nästan sjukt, men snart helg igen haha ;) men ska fortsätta lyssna på jb nu hade gött!!

ÄLSKA!!!!!!

<333333333


min kusins nya hårfärg

FÖRE:




EFTER:




SKIT SNYGGT!

I can take you where you wanna go

Mischa Daniels – Where You Wanna Go - Radio Edit
grym!! men haha hallå! ;) nu sitter jag här och små städar mitt rum, snackar också med några på msn osv! idag blir det bara å ta det lungt, plugga lite å softa! men vi hörs senare, puss!!

love is crazy, so amazing

kbry  (hejpå[email protected]) om ny header:
oj, ankläppen där ja, puta liiiite till
svar: Nämen oj va farligt, jag putade med läpparna, vad ska du göra åt saken? skriv namn istället för att vara anonym

Halloooj, snart blir det film tajm! mysigt värre, snackade nyss i telefonen med alicia, hon ska kanske färga håret rött, jag och hanna ska nog hjälpa henne! ;) det blir nog as braaa.. men ska dra nu, puss!!
bild i repris x tusen typ.. haha men tyckte den passa in.. alicia molly och hannaa forever together! ;)

ny header

hallojsan hoppsan, jag har ny header, ser ni den? inte jag.. min data är sjukt seg på att uppdatera :) aja idag har jag och frida varit på torp, köpte inget speciellt, men det fanns sååå sjukt snygga kläder inne på bikbok, tror jag dör.. haha, men snart kommer mamma hem med pizza och ikväll blir det godis med film! ha det gött, puss! :D

Lördagsgodis <3

<333


Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep

godmorgon världen!!


gammal bild, brownie hair

random message from justin

klarar inte av slutet, och förstår inte? har han blivit snyggare.. eller va??? sjukt snygg

jag tycker alicia passa i rött hår


crazy, stupid, love!

bion va sådääär, fast den var rolig.. haha elle aa, vissa stunder var det bara jag som skrattade.. mobbad? frida sover här inatt iallafall, och vi vet inte än vad vi ska hitta på imorgon.. aja de ser vi väl dåååå :) puss!

Mys!

Mys med familjen!!


Mys!

Mys med familjen!!


Mys!

Mys med familjen!!!


I close my eyes and pray

ååå är så himlans trött, ska bli sjukt skönt med helg känner jag nu bara!! sitter nu och skriver fortfarande på so grejen, SNART KLAR!!!! hahaha, är det något bra på tv ikväll eller? hahaha juste det är ju sol fest och oroliga föräldrar, yes! sen efter är det CSI miami, kan ju inte bli bättre en torsdags kväll som denna, hehe, ska nog ha något gott å käka ikväll har jag för mig att mamma snacka om, aja, ha de så gött, ska uppdatera mer ikväll! haha jag har fått sånt där sug nu att jag tycker detär sjukt kul att blogga, haha, puss!!!

why is everything with you so complicated?

preciiis kommit innanför dörren, näst sista dagen på praon gick suveränt, precis som alla andra dagar. Imorgon är det fredag = fredags fika på jobbet, kort dag, bio på kvällen!! och tror vi hinner hem till idol också, en stund iallafall, kan de blir bättre mysig fredag? inte för mig iallafall :)
ser nu också att mitt rum behöver verkligen en rejäl städning, fy tror jag gör det idag, då känner jag mig riktigt hemma ikväll och resten av helgen, älskar den känslan, massa mysiga stearin ljus tända också, love!
haha nu ska jag spendera resten av min eftermiddag till att skriva på so uppgift, blir nog klar idag, så är det bara att slappa hela helgen, men vi hörs senare, puss alla fina!!
min födelsedag detta året!! saknar de.. dagen innan skolavslutning, två dagar innan grekland

Vilostund

haha fasen va gött, har vilostund på dagiset, lovely <3


Godnatt

Natti, hörs/eller så ksk vi ses imorgon! Puss


this is stupid, i'm stupid in love

hejhej, sitter här nu och skriver på en so läxa vi har :) idag efter skolan gick jag och frida å tog varsin varm choklad, mysigt!! imorgon är de redan torsdag, det går fort, otroligt fort!! snart helg igen ju, myspys. skulle egentligen till doktorn imorgon, men flyttade fram de ett tag :) gött! men nä nu måste jag kila, är jätte kissenödig, hahaha är det bara jag som säger " kissenöRdig? " whatever.. här en länk till en tjejs blogg, http://nellieeee.blogg.se/

åh min gud

snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Does she love you the way I can?

halluu, sitter nu och lyssnar på lite lugna goa låtar, här är en, godnatt alla sötisar!
Bruno Mars – It Will Rain

awie

hihi aawie jag har världens finaste kusin

there'll be no sunlight If I lose you baby

kom precis hem från torp nu, har varit där med alicia, hon köpte en tröja till hennes syster med justin bieber på, awie (a) har ju min egen men ändå hihi, är sååå sjukt taggad inför hans nya låtsom kommer ut om 6 dagar tror jag, den är skit braaaa iallafall så långt jag har hört, längta!! ;) men ååh jag är så trött, imorgon blir det plugg aja ciaaao hörs senare eller imorgon, kram!!
bilden i bakgrunden.. loveeeeely(sitter dock på dörren nu .. haha)

never grow up *never say never*

sitter här nu i sängem med datan, mys! har precis tagit bort all smink, borstat tänderna, tagit på mig sov tröja och borstat hår, snart lägg dags! är helt slut efter dagen på dagis, men aja, så är det väl? ;) haha tryckte i mig en massa kladdkaka idag, två gånger.. ååå gud va trött jag är. och jag fick även svar på de mesta av frågorna vi hade i läxa om prao, såå skönt! men ni får ha de jätte bra, så puss, godnatt alla goingar!
sööööta elle

dilemma

håller på att fixa med bloggen, så om den ser lite konstig ut så vet ni varför, hihi!
<3

Till Alicia <3

Vill ni veta en sak? Jo jag har världens bästa kusin, hon är underbar, bäst, min kusin, konstig, cp ibland, och helt underbar! Och jag älskar henne, verkligen älskar. Vi har alltid varit nära varandra,  men nu det senaste har vi kommit närmare än kusiner. Vi spenderade en lång resa tillsammans, vi var hela 3 veckor utan föräldrar på andra sidan jordklotet med våran mormor. Kommer ihåg alla minnen där i från som om det vore igår, de var bäst!! Och kommer aldrig glömma grekland, kommer aldrig glömma våra stunder vi skrattat tills vi fått ont i magen, kommer aldrig glömma alla våra stunder tillsammans alicia, jag kommer ALDRIG glömma dig, för du en del av mig, och vill du veta en sak? Jag älskar dig världens bästa Alicia Novoa Johannson

uppdate

Hejhej, tyckte det var dags att blogga, nu sitter jag här isoffan med frida och pratar om lite saker.. heheh! Blir nog att kolla på hockey i helgen iallafall!! :D ihelgen så var jag med hanna, vi färgade mitt hår osv. Ska kanske till gbg snart med hanna, blir nog toppeeeen!! ;) Men ska vara social mot frida nu, pöss!!!
saknar sommaren ju!

ååå så grym, vill bara dansa loss hahaha

Afrojack feat. Eva Simons – Take Over Control (feat. Eva Simons) - Extended Vocal Mix

brunt hår

tror inte jag ångrar mig att färga, eller va tkr niii?

jag lackar och jag golvar dig

hejhej, första prao dagen idag, har ju varit sjuk, haha! blev ochså klar med ena prao uppgiften vi fått, nu är det bara den svåraste kvar, men den börjar jag inte med förän nästa vecka, hehe :) Imorgon blire att ta med mig min brother från dagiset ner till stan, köpa hårfärg å godis!!! haha ofc .. och snart blire å kolla på sol fest och oroliga föräldrar, gott!! hahaha man blir så sugenpå å åka utomlands, waaaa!! men aja, hejdå ha de bra
jag och min syster i danmark

Snygging!!!

Goddamn va snygggggg


If she makes me fight for you, die for you, would she do the same?


fighting for peace is like fucking for virginity

Idag var jag hemma från praon igen, fick inte komma till dagiset, så nu hålelr jag på å keka penicillin i några dagar + ögon droppar, det känns som 1 liter i ögat. Imorse kände jag mig lite ensam, så jag drog ner till min älskade lilla farmor, vi fikade, gjorde mat, prata om allt osv! mysigt, har inte träffat henne så ensam på jätte länge! :) vi köpte även hårfärg förut, så ihelgen blir det blondering!!!! nervöst, men haha det blir säkert bra, hoppas jag....
Stackars min bebis justin bieber som planeras att bli skjuten av en idiot, han har köpt biljetter till justins konsert den 17 october i peru.... han ska alltså ta justins liv! :( :( :( :( NEJJ...

.


FOR EVERY MINUTE YOU'RE ANGRY, YOU LOSE 60 SECONDS OF HAPPINESS



Ögon inflammation

kul att man har fått ögon inflammation i ena ögat så de är alldels svullet och gör svin ont! ingen prao för mig idag nä


down to earth

Hejhej, igår var jag på liseberg så det blev ingen uppdatering, och i fredags var jag med hanna. Nu är det prao i 2 veckor, ska praoa på dagis, vi får väll se hur detta slutar.. haha! Idag blir det bara och städa rummet, duscha, sova och plugga :) en vanlig söndag helt enkelt. pusshej!

RSS 2.0