<3


awesome

liseberg igår va awesoooooome, lagom med folk, snygga killar, åkte en massa osv osv. åkte atmosfear 3 gånger, världens äckligaste känsla i kroppen, men ändå så hääärlig, ville bara åka om & om igen, åkte även höjdskräcken 5 gånger, och uppskjutet 4 gånger eller mer, kommer inte ihåg, sen åkte vi en massa andra saker också. gick även gasten för första gången, hahha trodde jag skulle dö där inne, hemsk mohah :D vi var där iallafall tills det stängde, värd dag, helt awesome som sagt, me likeeeee, lovely :)




tagga liseberg, snart drar vi!




grekland bilder


sjukhuset

shennare, vid 3 drar jag till sjukhuset, hanna hänger med mig dit. efter drar vi och fixar lite saker, kommer hem ikväll, får gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon, haha ;) bloggar mer senare, tror jag, när jag kommit hem, hörs dååå. puss! :D


muppbild

baby call me crazy

nu är det bestämt, på onsdag drar jag och hanna till liseberg, tagga! :D är där hela dagen, så tagga atmosfear, gasten, och alla andra grejor ;) sover över hos hanna efter, så, aja, tagga nattsudd också. hehehee, aja ska dra mig nu puss haj


one day when the sky is falling down I'll be standing right next to you

Nu sitter jag här och har precis plattat mitt hår, och ska snart sminka mig lite, vid 6 kommer hanna hit, vi passar melle, my brother. antar väll att han somnar tidigt, då är jag och hanna själva, jag tror hon stannar här ett tag, hoppas jag. hehe, om det blir fint väder på tisdag drar vi och badar, alltså imorgon, hehe. ville bara säga att vi har nog planerat in att vi ska till liseberg nästa torsdag, efter liseberg, dagen efter, drar vi nog till grebbesta och tältar, meheh, soft, ska dra mig nu, puss!


bara en gång till


grymt fin låt!

hanna patrik andré sebastian

Hallo, vaknade för en stund sen, är sjukt trött. skulle egentligen varit med hanna idag, men jag har en massa att fixa med hemma tex. städa mitt rum (?) och ikväll ska jag och min lillebror ha en myskväll ensamma, blir väll att käka ostbågar och kolla på bananer i pyjamas, aw! vädret får mig att känna som att det är höstlov.. vakna sverige det är sommarlov?! :O iallafall igår var jag och hanna med putte och nm, vi drog till skogslyckan och köpte glass och satt och tjöta, sen drog vi hem till mig, sen drog dom. efter ett tag träffade vi sebastian, jag och hanna. vi satt ute i hängmattan och gjorde.. inget alls. ungefär vid 10 drog hanna hem, och jag satte mig vid datan, sen gick jag och la mig. kommer ha en ganska tråkigt, men ändå soft dag idag, bloggar mer sen, puss!


I'm BACK!

shennareeeeee! nu är jag tillbaka, några läsare har varit och kikat in varje dag, nu har ni något att läsa iallafall ;) jag mår bra, jag har haft en underbar vecka i grekland, lägger inte upp några bilder från där idag, utan ni ska snart få se några andra bilder! i grekland har vi solat, badat, varit ute sen kvällar och dansat, raggat upp killar i " baren vid poolen " fick mig gott a snygg kille i slutet, fast stupid som jag är dissar jag han, han var norsk, fatta inte va han sa.. men snygg jävel va han iallafall haha :D veckan har iallafall varit helt underbar, längtar redan tillbaka till värmen och paradiset! men nu är man hemma igen, och min midsommar helg spenderade jag i strömstad som ni kanske redan vet ;) tänkte berätta lite failade saker som hände under helgen, okej.. nu börjar jag!

1. jag och hanna ligger inne i sängen och myser med film och godis. festen är utanför med vuxna. helt random kommer en springades idiot in i rummet, snubblar som fan över datasladden, slänger sig på matbordet, sen dunsar han rakt ner i golvet och ligger där helt död typ?, HAHAHA dog nästan där!

2. hanna ska bada, jag filmar henne, tänker " jag kan väll gå med henne ut en bit " går rakt på en hal sten och halkar ner i vattnet med kläder på och så står hanna där borta och skrattar åt mig, HAHAHA dog nästan där igen!

sen så hände en massa saker mer, men en go helg och start på lovet har jag haft iallafall, LOVELY! nu ska ni få se på lite bilder från helgen! puss! ;)










I can't believe it, it's so amazing!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEY SOMMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!! :D :D: :D :D :D
SOMMAREN 2011 KOMMER BLI BÄST, AWESOOOOOOOOOOOME! mheheheh jag är glad som fan, märks? nä men ärligt det är så hiiiiiiimla skönt, love love love, men ska vi draaaaa PUSSHEJ!!!!! :D

tack alla!!

Tack så jätte mycket alla underbaringar. Idag fyller jag 15 år då, haha. har fått massa fina presenter osv. tack, tack och åter tack! lovely. hanna var även på mitt kalas, fick detta gulliga kort + två iphone skal!




en massa fin text! tack älskling!!

skolavslutning, grekland och min födelsedag!

hejhej allihopa, har inte bloggat pga att jag har fullt upp med allt. håller på att packa och fixa inför skolavslutningen. efter skolavslutningen blir det schools out med hanna. sen på torsdag åker jag till GREKLAND! kommer hem efter en vecka och då drar jag direkt till strömstad och firar midsommar, så det blir inget uppdaterande på länge. ville bara påminna alla också att jag fyller år imorgon, 15 år! jippie! Men ni får ha det gött allihopa, glad midsommar, vi hörs/ses! puss alla underbaringar!


lever så här

yEy, imorgon blir det att vara med hanna och nattaa. massa planer inför imorgon, haha ellerhur natta ;) längtar gör jag iallafall. ikväll blire att bara ta det lungt, chilla framför datan haha och tv, soft. men ska dra ner och hämta lite godis nu, ha det gött ;)


wonderful

Hallo kom nyss hem, äntligen fredag! så gött, snart drar jag bort till frida och fixar hennes hår inför balen :) ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog träffa en person. bloggar senare :D

Gammal låt:
Eamon – (How Could You) Bring Him Home - Main Version - Explicit

röker du för baby du är smokin

hallooooo. idag var jag och hanna på studenten. kolla lite där, gu vilket liv. det verka så jävla kul!! längtar tills jag tar studenten asså :D haha.. men sen när typ alla studenter hade dratt så satt vi bara där inne på mc och mögla.. as tråkigt, men vi träffa lite gött folk som vi snacka med ;) ihelgen har jag INGENANING om vad som händer.. ehm, kul. nu är jag as hungrig och ska ta mig något o ätaaaa. så gör jag det nu, PUSS!


ful

stay with me

det är sjuuuukt hur mycket jag saknar dig

Shenna, kom nyss hem från torp. Har varit där sen klockan två, har köat från 4 till 6, alltså två jävla timmar för lite skit som inte ens var värt, eller ah det var ju värt 1000 kr i den dära påsen man fick. men ändå, tyckte inte det var värt för det lilla som fanns i. Imorgon är det studenten, är med hanna då och kollar läget ;) men ni får ha det göttt, pusshej !


vårkonsert

shobre. har varit i östrabo nu från 9 - 13 och övat, det är vårkonsert idag. kom och kolla, fri entré, klockan 18.00 eller 20.00 ;)

du har ju inte fattat än vilken kärlek som finns att bara hämta hem



hjärtat då

Tänkte bara uppdatera lite, igår sov jag hos hanna. kul kul, vi kolla på triangle. en väldigt random film, har sett den förr men det var bättre denna gången :) vi gick och la oss vid 4 och vaknade vi halv 2. Vet inte varför men vi drog ut till torp iallafall för en viss vetle ville det, men åh. vi gjorde ingenting typ. eller jo vi var lite " omogna " ett tag men haha fan va kul, men ska dra och fixa mig lite inför imorgon då är det vårkonsert på östrabo, puss :)


closer

tja babes. idag lyser solen men det blåser. men det hindrar mig inte att vara ute, idag ska jag sova hos hanna. vi har lite planer inför kvällen, får se hur det blir med det :) Somsagt igår hade jag en grymt härlig dag med hanna, nice :) Tänk att min dag var så perfekt, tänk då mina dagar med hanna på sommarlovet, längtar. hehe, livet känns verkligen skönt just nu när vädret är på topp ;) men jag tror jag ska gå ut nu och käka lite glass och vänta på hanna, pusshej :)






Ekow- closer 


true


lovely

Shenna, idag har jag och hanna varit och solat å badat. sen drog vi hem till mig, vi har typ cyklat och har haft det allmänt soft. vi har haft en as grym idag! love. pusshej

härligt

Hejhej, igår va jag på bio med hanna, vi kolla på pirates of the caribbean 4, den var as grym! jag älskar dom filmerna. Idag är det lördag, får väll se vad jag hittar på. Ska nog vara med hanna men hon svarar ju inte på sin mobil :P aja, ha det gött i det fina vädret! pusspuss


sommar



väntar på denna bruden nu! Det är sjukt gött väder så det blir väll att steka all day long, hehe! igår var vi nästan hela dagen på torp föratt kolla sean banan och danny, det var nice. Sen drog vi till dalaberg och köpte oss varsin chipspåse och go dricka och satt oss och chilla. gatt! men ha det gött pusshej från mej :)


trött

Shennaaa, vakna precis :s satte på en film förut och somna typ i 3 timmar, ehm. Bra.. Orkar typ inte sitta vid datan, ikväll blire bara att ta det lungt, hihi. Pusshej


allvarligt talat

Du vet inte vad du har, men om jag drar, så får du se vad du inte har kvar

Skolan

Nu: Mot skolan! bloggar senare, pusshej

music ♥

Ekow – Closer - Original Edit

Jason Derulo – Don't Wanna Go Home

Kid Cudi vs. Crookers – Day 'N' Nite - Radio Edit

The Cataracs – Top Of The World


random bild..


sol!

Hej, idag är det 1 juni, så himla gött, det är ju as varmt ute! Ligger på altanen och solar mig lite. Ingen skola för mig heller, eller jag drar till skolan vid 2 föratt göra matteprov! Problemet med mig är att jag är allergisk, förkyld och har lite feber, mjo soft -.- Ska fortsätta att sola nu, ha det gött!

RSS 2.0