I never love again


jag är galen, galen i dig


love life

just nu, är livet underbart, sol, sommar, vänner, killar osv. för några dagar sen var det fallens, har nog aldrig haft så roligt med mina vänner förr!! innan det var jag i skövde på vattenpalats med min familj! igår sov jag hos melissa, vi drog till trollhättan och träffade casper, erik och daniel! :) nu ska jag börja göra iordning mig, sen blir det uddevalla kalaset med friends, puss!!!

exakt


thought of you

i fredags kom melibel till mig och sov över, vi ställde klockan på halv 9, vaknade halv 10 och hade lite stress eftersom vårat tåg till grebbestad gick klockan 12, först var de ganska tråkigt så vi tänkte dra hem, men sen blev det bara roligare ;) idag har vi solat osv eftersom man ser ut som ett lik....ska träffa pinglan imorgon också, och på tisdag drar jag och my lovely family ut på äventyr! kommer hem på torsdag och då blir det fixfixfix till fallens ;) hihiih men bloggar mer när jag har tid åsåååånt puss på er bästa!

wehoo


Utkast: Jul. 11, 2012


you make me smile, even when I want to cry. mamma <3


sleep tight daily lovers


Bestfriends? No. More like sisters


JUSTIN BIEEEEEBER!

FATTA NI HUR GLAD JAG ÄR???? jag har suttit sen klockan 8 imorse och bara försökt ta mig in på ticnet för att få 4 biljetter till justin bieber, fick inga på den första konserten, började gråta. men så lyckas jag få biljetter på hans extra konsert den 23 april 2013!!!!!!!!!!:D fyfan ni anar inte hur jävla glad jag är:D

The monsters in my nightmares are a better friend than you

nattinatti! nu drar jag mig mot sängen efter en mysig dag i smögen med min bästa familj, skulle egentligen till trollhättan imorgon, men verkar inte bli så??.. aja skriver mer imorgon om vad jag ska göra osv.. puss 

back off


vart tog du vägen? jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

hej orkar faktiskt inte blogga så mycket just nu, livet är helt underbart med massa underbara vänner! i fredags var jag paulina, michelle och melissa på cross vm, senare mot kvällen var vi på festen vid campingen ;) och på lördag var jag på cross vm igen! grymt kul, igår var jag med sigrid en stund, och william & hans kompis, sen drog dom och då träffade jag danne, vi gick bort till strandpromenaden, satte oss där och snackade! idag vet jag inte riktigt vad som händer, får ta dagen som den kommer helt enkelt!
 

RSS 2.0