i skolan

hallå allihopa just nu sitter jag vid en data, ska egentligen ha bild. Men vi ska skriva om en sak som vi jobbat med. E gubbe vi gjort alltså.. aja, jagsitter här med daniel och oskar och lyssnar på musik, haha vafan lyssnar dem på? joo.. duck song? och.. ska fråga, den elaka clowen och den lilla söta flickan? mhm.. idag ska jag hem bara och plugga tror jag, ett måste för vi ska ha prov på torsdag. aja, det är onsdag imorgon iallafall, slutar tidigt sen efter skolan blire stan och konfimation.. jag orkar inte med att gå till kyrkan, men måste!

ville bara till lägga att oskar är bäst.. fast ne, hahhaha. nu blev oskar ledsen.

pusshej

älskar din stil

shubreee, kom hem för typ 10 min sen har varit på stan med agnes lite med christoffer bara och yttelite med magnus. aja jag och agnes så tjocka som vi är åt på donken.. haha fult att jag säger donken men orkar säga mac donalds (a) idag var det skola som vanligt inte alls kul lite segt ba. vi ska ha prov i kemi på torsdag och jag fattar noll, lille hannes hjälpa oss lite idag i skolan.. haha lillen da.

men jag ska iallafall plugga lite kemi idag för det behövs tänker ju inte direkt få ig elle? oh noo ah men vad ska man skriva om då, ehm.. jaaha men jag uppdatera lite ikväll kanske, här är en gó låt på köpet.. haha på köpet, o herre gud jag är trött.


getting over you

tack sofia! ;)

som ni ser så har sofia gjort en header till mig, synd bara att den bilden på mig och hanna blev lite suddig, aja men det får gå. gud sicket väder det är just nu, det började snöa rejält igår och gjort hela natten hela dagen idag, kan det inte sluta någon gång? känns lite jobbigt bara att man inte ska fira nyår och jul med sin familj, men jag har ju min underbara kusin, min mormor o hennes man så ensam utan släkt blir man ju inte! 

imorgon är det måndag igen, en hel skolvecka framför mig.. aja bara och kämpa som sagt ;) 
min helg har varit super tråkig! helt jekla seg ingenting har hänt.. mhm jag längtar super mycket till underbara olle som jag ska få höra sjunga live på fredag!

och så längtar jag suuuper mycket till chile ni kan inte bara fatta 3 heeela veckor med världens bästa kusin sola bada fira nyår fira jul snacka spanska(haha kommer gå så bra) nej men ni fattar så jeekla awesome! wihoo tack mormor och alla ni för att jag fick följa med!

jag kommer sakna allihopa, tänk på det! sakna mig inte för mycket.. hur många dagar är det kvar nudå? 21 dagar och exat idag 3 veckor.. aja ska ner och käka nu.. pusshej sötnosar!


/SOFIA MORGARDT

Nu är headern fixad och upplagd, hoppas du blev nöjd! :)
/sofia morgardt

gudstjänst i snö oväder

hejhej.. vi skulle egentligen varit nere klockan 10 i kyrkan.. men jag hinner inte gå ner dit på 5 min!  det är jätte mycket snö ute och snart kommer hanna hit så ska vi gå ner mot bäve kyrka i varma kläder, termo byxor och tjock jacka.. jaja! det kommer bli kallt, men det får gå. nu får hanna skynda sig lite, och jag ska börja ta på mig alla kläderna bloggar mer sen puss! <3

jag just nu

Who's that chick?



förlåt för ingenting

shaa, just nu sitter jag här och dunkar musik och har alltmänt tråkigt som jag har haft hela dagen.. inte gjort ett ända piss, fast jo.. bakat kladdkaka & varit ute i snön med syster.. den timman av hela min dag! men aja, imorgon blire iallafall upp tidigt för gå och medverka i kyrkan på gudstjänsten.. har gått 4 gudstjänster och man ska gå 10 för att kunna bli konfimerad, hehe. men nu ska jag typ gå och äta kladd kaka och ba soofta, pusshej.

Gör aldrig någon till ditt allt, för när det tar slut så har du ingenting kvar.


sluta leta efter toppen

hallåå snyggingar, idag slutade jag kvart i 3, fast vi fick sluta halv 3. wihoo, drog t stan i snöovädret med hanna, ruskigt kallt kan man säga. sen när vi kom t stan träffade vi christoffer lite bah. sen drog jag och hanna och fika, vi köpte varsin stor varm choklad, men marshmellows, cokladsås, vanilj grädde osv. det värmde två frusna tjejor kan jag bara säga..

sen efter tog vi bussen till torp, där ute gick vi bara runt och snacka skratta och hade bara kul. jag fick köpt mig en genom skillnig svart skjorta, men lite blommor på , riktigt snygg! hahah, jag och hanna köpte varsin räk macka grej... vi köpte den för 26 spen, om vi hade köpt den för 30 spenn hade vi fått sitta på coop och äta på den resturangen, men så klart är vi så dumma så vi betalar bara 26 kr, vart fasen ska vi sitta då tänker vi?? JO, då gick vi till en toa och satta oss och åt snabbt, haha fyyy va äckligt, aja så jeekla typiskt mig och hanna!

sen på bussen hade vi köpt en choklad kalender och möla i oss den, riktigt göött!

just nu sitter jag här och lyssnar på musik och jag har jätte ont i magen och huvudet, jekla mensvärk säger jag bara! aja, nu ska jag faktiskt vänta spänt på vem som stannar och inte stannar på idol! pusshej

gammal bild, fast ne.. kanske 3 månader?

godnatt allihopa sötnosar

godnatt, nu drar jag mig mot min säng.. ska kanske läsa igenom biologin en gång till. aja, vi hörs/ses!


jag saknar din röst

halluu, idag efter skolan drog jag agnes andreas och david ner till stan och typ frös ihjäl, snacka lite med telia grabbar, satt på donken och typ gjorde ingenting.. tråkigt kan man säga! MEN, imorgon ska jag vara med hanna! wihooo, idag har inte jag orkat plugga ehehe :$ men aja, nån skoldag måste man väll ha d chill eller?!?

jag venne riktigt vad jag ska skriva, en bild från mig och annie från i somras! saknar dig ånni








orkar inte med skolan!

jag är hur sjukt skoltrött som helst, snacka om att man blir less på att komma hem o bara sitta och plugga direkt när man har spenderat en hel j*vla dag i skolan! jag blir så trött! vill ha lov, sommarlov JA TACK! jag vill åka till chile nu JA TACK! imorgon en lång skol dag, ganska så soft ändå.. har jobbiga lektioner fram till klocka n halv 2, sen hemkunskap resten av skol dagen till kvart i 4, efter skolan blire nog agnes.. har för mig att hon sa det förut på msn, aja! men nu ska jag gå och lägga mig för jag är hur trött som helst och jag ska soova jätte gott. haha godnatt!
 

Kärleken?

halluuu kom precis hem nu från skola-konfimationen-stan-polisen.
ah om ni undrar varför jag har varit hos polisen var de bara för jag tog pass foto
haha, åh gud. Värsta fail, man skulle skriva sitt namn på en grej så skrev jag värsta slarvigt.. så kom det på passet sen, omg! random, wihooo.. hihi ska plugga nu, eller ah m ätaaa.

Agnes gästbloggar !

hallå kossooor !

nu sitter jag och molly här i skolan å tuggar tuggumi !(/)
nää men vi har svenska, å molly är ju så jävla skicklig på svenska ! OR NOOOOOOOOOT
idag blir det konfirmation fast vi går liksom i olika grupper om ni fattar.!
nä orkar inte skriva mera, hade bra puss på skärten


pusshej // AGNES

från allt till inget

hellu sitter här nu och lyssnar på all i need is you med dom från idol.. den 3 december åker jag och min familj utan lill grabben ner och kollar på idol, hoppas olle är med, han är min favorit och varit ända sen början!
har ni märkt en sak? att tiden bara flyger iväg det är redan onsdag imorgon! sen torsdag och sen fredag.. hihi, i helgen ska jag ba chilla rået soft asså! nee, nu är jag hungrig..helt plötsligt ska gå ner och se om papi har gjort ngn mat, eller maybe värmt en pizza i ugnen.. hihi, hejdå! puss

hör du hur jag håller andan?

Hej bloggen, nu sitter jag här hemma. Ska snart ta tag i pluggandet, idag gick det bra på svenskan, så som jag skrev igår! haha.. jag blir så less på mina jeans asså, sjukt snygga, jätte bekväma MEN det finns 4 hål i den, jag har inte gjort något dom har bara gått sönder, där var dom 500 kronerna gone.. Jag ska köpa nya jeans snart tror jag, jag har inte alls mycket byxor ochså.. aja iallafall, det så så sjukt hur mycket man kan SAKNA folk, saker, stunder.. osv. jag längtar as mycket tillbaka förr, typ i somras, jag var lycklig. och nu bara, tråkigt väder, inte alls samma kompisar som då.. klagar inte på att dom som jag har nu är bra, för ni är bäst! men ändå, aja ni fattar, i miss the time! men nu ska jag pluggaa, pusshej!

sitter i skolan..

hej nu sitter jag här i skolan med en bärbar data i knät mitt i datasalen, jag har precis gjort klart alla 80 lupp frågor, kämp. snart ska vi ha matte prov, hehe. Agnes är bäst, fast ne.. skriver mera sen för nu så ska vi snart stänga av datorerna, pusshej.


jag låter dagarna dö utan dig

Det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen,
Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att kunna le igen?

Så sant, tror faktiskt d är så. hihi, just nu sitter jag här och lyssnar på musik och snackar lite med folk på msn, imorgon är d tisdag & d är ju inte direkt den bästa veckodagen på veckan, sen dag tråkiga lektioner usch! snart fredag igen, fast ne fast jo. Det är inte alls långt kvar men på fredag ska jag vara med min saknade hanna, omg shit va jag saknar henne. vi träffas ju ibland åså men aldrig som förr, bästa sommaren med hanna & dom 9 åren tillsammans, älskar dig!  

du har fastnat i mitt tycke.



boy you drive me crazy

Ah sha, slutade skolan idag vid kvart i 2. drog dirr hem och nu sitter jag här, ska snart börja skriva på min svenska grej.. halleguttan denna veckan är det mycket plugg! Tänk hur jag kommer softa rået på fredag kväll, bara tänka att allt är klart. Denna veckan kommer bli kämp, omg..


Tisdag: Sv-litteraturseminarium för alla utom "Låt den rätte komma in". Ma-prov. Kolla igenom ma-boken.

Onsdag: Sv-"Låt den rätte komma in" Torsdag: Sp-glosor s.20.

Torsdag: Hk- s.56 rotfrukter.

Fredag: Ma-prov kap 2. So-läxa 138-140, 142-143, 147-148 plus ant. Bi-läxa 172-177.

JAG ORKAR INTE!

jag måste asså börja skriva på min svenska litteraturseminarum grej nu.. så äre! Så jag bloggar mer i kväll om jag har kämp kvar att blogga efter massa knappande på svenskan! puss

Rock with you









sööta jag vet, hihi.. fast ne! haha gud vilken värd lördag vi har haft så jääkla chill och mycket skratt. Speciellt när vi gick på stan och så var de jätte kallt så skulle jag säga " han var " så hackade de upp sig så jag bara " hanvahanvahehihan" hahaha, bara agnes som fattar duuuvet :D

Vi köpte ett kilo godis hyrde två filmer. Sen runt vid halv 7 kom johan och marco hit, mysmysigt. hehe vi kollade på film åså ;) soft. Men nu ska jag ta mig en låååång och vaaaarm dusch, så ni får hare gött! puss hej <3

shaa


hej nu är jag med AGGIEEE idag har vi varit på torp. Vi köpte lika dana kläder.hihihiihhi. Nu sitter vi här ned en godisskåkl, väntar på några, sen blire film. Det blir nice. AGGIEEE sover här, hejdå :D


Rose Colored Glasses


haha, muppbild. Jag sitter här vid min älskade data en fredag kväll o bara chillar. Förut snacka jag sigrid och jennifer om att vi inte kunde leva utan mobil och data. Allright, jag skulle hellre klara mig utan datan än mobilen :o aja. Idag efter skolan bestämde jag sigrid och jennifer att vi skulle till torp tillsammans. Först åkte jag hem till jennifer, vi bakade kladdkaka. åååååh, smeten är så himlans gott. Kladdkakan blev ochså grüm, hehe. Sen så drog jag annie sigrid & jennifer ut till torp. Fick köpt mig en jeans skjorta för 100 kr. Åh det fanns så mycket rea på torp trodde jag skulle typ köpa hela torp, hahah. Nu ska jag snart kolla på vem som åker ut på idol, hoppas inte olle drar. han e bäst. pusshej

tänk om livet har en mening

TÄNK OM Ah precis TÄNK OM det var så.
ååååhnej, nu precis såg jag att jag har inget batteri kvar på datan så den stängs av om alltså 1 min, lite stressad bara. Idag har jag och agnes softat, sen blev det konfan. soft där också. sen hem, pluggat som fasen. inte så soft, men ändå:p imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kanske stan. eller bara hem och städa så jag slipper göra det på fredag. på fredag får jag mina pengar ochdå ska jag till torp föratt köpta lite kläder på H&M. nej nu måste jag dra. hare!  

Fett and Australien

Jaupp fett och Australien är något som jag precis ska börja plugga på. Bloggar mera sedan, för nu har jag inte tid. pusshej <3


movie time

hej, nu har jag precis gjort klart min svenska grej som jag ska lämna in imorgon. ah jusste imorgon är det kompliterings dag. Det innebär att man ska få jobba med vad man vill, det man ligger efter med och det man behöver jobba med. Det blir nog ganska chill;) sen efter skolan, blir det konfan, heheh. Sen efter det ska jag ta pass? för jag ska snart iväg och då måste man jö ha det. Har bara ett på mig där jag e pytteliten. hehe.

Straxis om en timma typ ska jag kolla på film med mamma och pappa. vi ska kolla på frozen. Den verkar faktiskt bra;) jag verkligen älskar skräckfilmer och spännande filmer. Men det blir inte lika roligt sen efter då när man skrämmer upp sig själv, hihi som jag alltid brukar göra, whatever. här är traliern på tha mooovie!


du drar mig tillbaks

tjena, är så himlans trött, men jag klarade av den jobbiga tisdagen. Nu är klockan halv 5 och om ungefär en halv timma blir det mörkt ute, alltså långa nätter.

Är på sånt konstigt humör, inte glad? inte ledsen? inte kär? inte sur? är helt nollställd. Det är så sjukt hur mycket jag saknar vissa saker, och hur sjukt mycket jag längtar efter things that never happend. enligt dig, enligt mig går det inte att sluta tänka på allt som var förr. nämner inga namn, eller hur längesen det var. kanske 5 år sedan? eller ett, eller kanske en vecka sen..

MHMM

i helgen ska jag och agnes ha filmkväll med nåra boys;) eller btw, får se!
pusshej nu ska jag sova. eller nej, jag ska.. kolla på nickelodeon! :D:D:D


Strax innan jag blundar och ber



Den jag levde för

Kärlek är att ge honom makten att krossa dig, men att inte lita på honom också. Riktiga kärleks historier slutar aldrig lyckligt för riktiga kärleks historier slutar aldrig. Det vet att du älskar någon när det svåraste är att säga hejdå. Gör aldrig någon till ditt allt, för när det tar slut så har du ingenting kvar.

Att du livs kärlek gör slut med dig och säger “vi kan fortfarande vara vänner" är som att din hund är döende och din mamma säger att du fortfarande kan behålla den. Men om du inte kan få den personen ur dina tankar så kanske den borde vara där? När du verkligen älskar någon då är du villig att låta dom gå och när dom väl kommer tillbaka, då är det äkta kärlek för äkta kärlek är värd all väntan i världen.

Ge aldrig upp på saker som får dig att le! Det gör ont att ha någon i ditt hjärta och inte kunna ha dom i dina armar. Den stora utmaningen i livet är att hitta någon med brister, någon som är annorlunda och dom som gör misstag men ändå älskar dig med allt dom har. Det bästa och mest vackraste saker kan inte bli sedd eller rörd. Dom måste kännas med hjärtat. Såra aldrig någon som verkligen älskar dig!

Men kom ihåg, du är inte hans första, sista eller enda. Han har varit kär innan och tro mig, han kommer att bli det igen. Men om han älskar dig nu, vad spelar allt annat för roll då? Han är inte perfekt, det är inte du heller och ingen av er kommer någonsin att bli perfekt. Men om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden.

Håll i honom hårt och ge det mesta du kan, han kommer inte skriva dikter till dig, han kommer inte att tänka på dig vartenda minut, men han kommer att ge dig en del av honom som han vet att du kan krossa. Såra inte honom, ändra inte på honom, förvänta dig inte att han ska ge mer än vad han kan. Le när han gör dig lycklig och när han väl gör dig arg, sakna honom för att han inte är där. Håll aldrig i någons hand om du kommer att krossa dens hjärta.


Invincible

spela roll vart vi är, hur långt i från varandra. Spela roll vad som händer, jag kan inte låta dig gå.

Jag blickar smått tillbaka och får mardrömmar natten därpå



Hejsan hejsan, kom precis hem. Eller fast nej. Jag har typ panik för mina nycklar är spårlöst försvunna? that's not okey, m'key. Snart ska jag ta och hämta litte godis, sätta på en film och mysa. Imorgon är det måndag, skola! Men, det klarar vi. Exakt bara litte softiga lektioner. Men nu ska jag ta och dra mig. Hörs imorgon, puss


Never gonna leave me

SHAA jag vaknade för ungefär en timma sedan, runt 9. Om ca 15 min kommer hanna och hämtar upp mig. Vi åker till kyrkan och går på gudstjänst. Inte världens roligaste man kan hitta på på en söndag, men men. Idag är det farsdag så därför så åker vi och bowlar sedan i trollhättan. Blir nog inget kannan, orkar inte kolla. Vill inte lägga ner 30 spenn på att kolla på fotboll, och för det sista kan jag inte ens idag. Så nej, ingen kannan blir det för mig :) Puss hej bloggar mer ikväll, och senare ska ni fååå en bildbomb :D

jag lackar och jag golvar dig

Heeeeeeeeeeeeeeej, nu är jag med Jenna. Vi har kollat på film. Asläskig. Nigthmare's on Elm Street. Haha. Det bästa i filmen var; "Du är i min värld nu, bitch". Freddy, my new boyfriend. I love you, puss. HEJ-DÅ

bäst

synd för alla er som inte har spotify, för youtube daaampar
Die Atzen Frauenarzt & Manny Marc – Disco Pogo - Atzen Musik Mix

will.i.am – Check It Out - Main Radio Mix

Ke$ha – We R Who We R

Nicki Minaj – Right Thru Me - Explicit Version

Maroon 5 – Misery

Laza Morgan – This Girl

Chris Decay – Hold Tight - Tim Verba Radio Edit

ååå

Plugg, plugg & plugg. Plugg är mitt liv, det känns som om mitt liv går ut på att plugga. Nä nu överdrev jag lite granna, imorgon sover jag hos jennifer, så det så. Orkar inte blogga för nu ska jag plugga, puss:D

någonting måste man ju tro


 
hej bloggen, bra uppdatering va? ne skulle inte tro det. bara skoja, ehm. Nu sitter jag här i min säng, och kollar på välkommen åter, haha va dålig humor dom har, jag också för jag sitter här och skrattar för mig själv. Haha, jag har pluggat So också, imorgon ska jag ochså plugga, så de så, hehe! kul kul, fast ne. Snart helg igen, bah två dagar kvar! soft. Men bloggar mer senare, eller imorgon, puss! <3

ny header & vit bakgrund igen!

såååå jekla klockrent!

he said I don't spend time, Like I really should
he said she don't know me, Anymore.
I think he hates me deep down, I know he does
he wants to erase me
A couple days no talking, I seen my baby


Like it's the greatest thing that ever happened

shubre. Kom nyss hem ifrån min konfa, vi hade kör sång och sjöng, pratade lite oså ;)
visste ni att agnes lorentzon har färgat håret ljusbrunt? jag och annie kikade in hos frisören förut, fick nämligen aldrig se resultatet men det blev säkert superbra! Idag på gympan slet vi och hade det kämp iallafall jag & några fler märkte jag, vi hade kondition test och det var JÄTTE jobbigt, och då menar jag JÄTTEEEE jobbigt! Vi ska köra det till våren igen :o Iallafall nu ska jag plugga SO för det måste jag nu nu nuuu! Så hare bra, puss!

bad things happen for a reason

Klockan är drygt 10 på kvällen och jag sitter bara här och tittar snett ner på So läxan, kanske borde ta tag i den & plugga lite, inte för det är så värst svårt men ändå, det är iallafall från lilla asatron till stora kristendomen, gottigottans. Men nu ska jag fortsätta surfa vidare, om en halvtimma drar jag mig till sängen och sover sött! nattinatti <3


snöoväder

SNÖ? FÖR MYCKET SNÖ. FÖRRA ÅRET VAR VÄRRE MEN DET KOMMER I ÅR OCKSÅ, eller år och år. Det har redan varit snö i år ända ut i april, sen kom en liten bit av våren, sen sommaren, sen höst. Och helt plötsligt är det snö? jag tycker snö är mysigt att kolla på när man sitter inne och kollar ut och värmer sig och dricker julmust och käkar pepparkaka! (h)

Idag var det jätte chill i skolan först gympa, styrketräning, sen matte. Satt i data salen och skulle göra lupp frågor, 80 st (?) men så blev det inte, det är tydligen värre väder i stockholm så någonting om någonting hade hänt så vi fick sitta i typ 45 minuter och göra ingenting, sen spelade alla flygande mattan lite granna sen slutt. Sen Engelska, några gick till datasalen, ehm ah. Jag också då. Vi satt bara där och chilla, sen lunch. Sen gick hela våran klass till ungdomsmotagningen och snacka sen fick man en kondom med sig, hehe! Agnes och jag öppnade hennes lilla kondom och ah, HAHHAHAH ehm. FAST NE DET VAR INGET! hahaha, Agnes fattar den bajsungen, haha skoja. hejdååå allihopa & pussss <3

that's it

OKEJ att kommentera anonymt på någons bdb eller blogg är omoget, men att försöka vara någon annan är ännu omognare. Som på annies blogg, jag såg att dom hade en frågestund, gick alltså därför inte på deras blogg. Ser då att någon har kommenterat med " molly östh " alltså mitt namn. Då fick jag litet ryck, ringde upp annie och bad henne att ta bort det, för det var inte jag som hade kommenterat!


som om allting redan var bestämt, som att jorden går åt solen.

jag har booring vaknade halv ett idag, ehe, trött ellä? ingenaning vad som händer idag, tror det blir hanna. Men först måste jag pallra mig till spegeln ta med mig sminket och plattången och fixa mig tror faktiskt jag ska göra det om 10 minutas. Igår var jag på kannan inte så värst kul där heller men ganska iallafall med hanna först, sen kom agnes en stund, najsigt! ;) Idag orkar jag inte slösa änu mera pengar på kannan säkert inga roliga som spelar, mihi eller jag har ingenaning? nånting hittar jag väll på idag, sista lovdagen? eller ah, imorgon är det skola igen, ååååh. jag orkar inte! jag vill att det ska bli den 19 december nu! eller sommarlov, heheh. Varför kan vi inte ha sommarlov ett helt ååår, snacka om skönt, sola bada å allt. ehehe, ah jo. Men nu borde faktiskt jag fixa mig, så puss!

awesome!

gah vilken bra lååt :D

mittiprick

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Denna text passar in så himla bra på mig just nu!


här kommer ett svar på en fråga

Anonym om allting börjar om:
fett fin blogg & bra låt ;p
din header (aaaa) <3
kan du förklara och printa bilder hur du fixar din header så?? ^^
och viilken program du gör de på ;o

Jo, hehe tack! Ja visst, jag gör min header i picasa 3, hur enkelt som helst! Såhär gör jag mina headers

Dålig bild FÖRLÅT! men iallafall, när du har fått upp programet laddar du upp en bild (helst med ljus bakgrund) Sen klickar du dig vidare med att gå in på " justering " där ser du på bilden att jag har ringat in tre saker som heter " fyll belysning, högdager, & skuggor" dra dem åt höger och justera lite med bilden;

Sen när du har gjort så med några bilder går du in på collage, där lägger du in alla bilder och grejar lite beroende på hur du vill ha din header!

GLÖM INTE ATT TA BORT " RITA SKUGGOR " på vänster sida där du ser på bilden!


allting börjar om


långa nätter

Guuud va mörkt det är ute, klockan är bara 17.00? hihi, vad mysigt ändå. Men herregud vad jag saknar sommaren! Mitt bästa sommar minne var när jag var i strömstad med Hanna, helt oslagbart! Så himla synd att jag inte hade köpt min kamera när vi var där, så jag har inga bilder därifrån, men jag har mitt minne, så kan ju alltid tänka och minnas tillbaka! (y) Sen längtar jag tillbaka till min semester vecka med familjen, nur när jag tänker tillbaka så hade vi så himla mysigt & kul, även mina sura miner och stunder när vi var iväg!  JAG SAKNART! vill ha tillbaka sommaren!

Snart ska jag iväg på pyssel kväll hos Malin, min mammas kompis Med min syster, erika fanny, mamma & simon ;) heheh, men nu ska jag sluta skriva och fixa liter grejer, puss! <3

shobre

varför ska det renga? jag ooorkar inte, blir på sånt bajshumör. Haha men idag ska jag iallafall ta spruta vid 3, HATAR sprutor.. sen etfer det kommer jag säkert bli sjuk efter sprutan eller så klarar jag mig, om jag inte blir sjuk hittar jag nog på något om jag orkar! ;) puss


2 november

halloj, idag har jag varit med alicia, ganska chill. vi gjorde inte så mycket, senare mot kvällen gick vi på bio. Idag på dagen skickade alicias släkting nere ifrån chile en länk där vi ska bo ett tag nere i chile, look at this babies, längtar! KLICKA HÄR ELLER TRYCK UPP DENNA LÄNKEN!

http://www.portalinmobiliario.com/Propiedades/Zoom_imgs.asp?PropId=171324 


RSS 2.0