something right

ah eller nej, inte precis rätt kan man säga, men vet inte riktigt just nu hur det ligger till i livet, ganska okej. fast inte det bästa, kan ju alltid vara bättre. såklart! ;) men ska inte klaga

idag var jag och hanna på kannan, igen. haha har spenderat 60 spenn på den där skiten, haha! men det är ju klart man kollar på sina polare, iallafall, när vi var där, så såg vi att elin å belle tog massa kort inne i lagkorts grejen, där man tar lagkort asså, så vi fick också vara med på kort, jag hanna elin o belle tog masssa snygga kort, haha, det var nice, tyckte vi dådå, hehe! :)






den som inte är redigerad! (a)


california girls, eller vad säger du?

ååh jag blir så less på så kallade " bästavänner " snackar skit om en, och sedan förneker det.
det finns inget värre..

tillbaka till verkligheten, jag vaknade för typ i timma sedan, guud va trött jag är. fast inte lika mycket längre som förut, såå himla gott med lOV ellerhur?

HAHAH igår världens roligaste dag med agnes och hanna, jag och agnes skrattade åt typ allting, och när jag typ råååkade nysa skit högt, så ah. sen när vi missade gudstjänsten blev hanna jätte sur, och agnes tvärtom. vi tänkte dra tillbaka till uakannan, men nä. det ville inte hanna, så vi sket i det! :p
idag blir det nooog ua kannan igen och träffa massa folk! pusss <3

We R Who We R



Hej

HEJSAN BLOGGEN nu sitter jag här då och chattar på msn
kom hem för typ 1 timma sen från min konfa, ah inget att säga därifrån
på fredag ska jag förmodligen på rockcafé, eller ah tror det. :)
Nu ska jag plugga en massa hemkunskap, fast ah. om fiskar då!

Vi hörs tomorrow, pusshej!

something is wrong..


helt random sätts min skrivare på och börjar skriva ut en massa saker jag har försökt skriva ut för ett tag sedan, lixom, efterbliven?

torp




!


lite bilder från Da läger





laddar upp mera ikväll för just nu har blogg.se något cp ryck så det går inte.
pussss

här kommer ett verb: kärlek

Nu sitter jag här och försöker plugga allt jag vet om asagudar, och vikingar. Det kan jag säga inte går så jätte bra, nä skoja. Jag har faktiskt fått ganska mycket kunskap när det gäller sånt, haha. Tor, frej, freja, oden. osv..
Sen ska man veta också deras lilla historia och religon, vet bara att dom var en jäkla plundrare och handelsmän! (y)

Imorgon ska jag till stan efter skolan, köpa lite granna godis chips dricka åså med annie. För jag ska på läger med konfan, mhm. fårse hur kul det blir, hoppas det blir ett minne för livet, hihi.
Missar ju discot imorgon, men det får bli en annan gång. Det kommer flera! :D

här kommer ett verb: kärlek
kärlek är inte något man känner, utan något man gör.


new shoes



klicka på bilden föratt få den större! (y)


torp next

snart drar jag till tööörpan, hihi! bloggar mera ikväll. pusshej! :D

chile, santiago de chile ♥

9 veckor kvar tills jag åker, 19 december. Exat två månader kvar idag, jag längtar jäääättemycket. Snacka om att jag kommer sakna en massa, kommer inte klara mig 3 veckor utan mina närmaste!! asså men guud va kul det kommer bli, jag och min kusin kommer ha deeet bäst ♥ YEES lov snart, bara 2 veckor kvar. tummen upp på det! jag och agnes har lite planer för vad vi ska hitta på, på lovet! mohehehaha. gööööttt!

jag vill ha dig, som jag hade dig förut

hej hej, idag fick jag gå hem från skolan. satt på spanska lektionen och mådde seriöst inte bra! mitt huvud dunkade och min hals skavde, usch :( min helg i helgen så ungefär ut såhär..

fredag: träffade jag belle efter skolan, vi drog ner till stan. Köpte lite choklad, drog oss upp till clas ohlsson och satte oss på bänken där uppe, snackade om allting, en massa saker. Sen runt kl 5 tog vi bussen hem till mig, satte oss vid datan. Sen vid 6 drog belle hem. Jag satt kvar vid datan och runt 5 i 8 gick jag ner till min familj och satte mig i soffan och kollade på idol, min favortit är olle, synd bara att han valde fel låt.. Sen tog jag det bara lugnt hela kvällen.

lördag: runt kl 1 kom sigrid och hennes pappa och hämtade upp mig, vi åkte ner till stan. Gick bara runt lite. Sen gick vi och käkade, och sen gick vi och hyrde film och köpte godis. Vi skulle gå från stan till sigrid, det tog cirka 2 timmar för oss. Men det kan bero på att vi tog ett litet äventyr på vägen hem. Vi gick upp i skogen, klättrade. Kom upp på en skogstopp och satte oss ner, såg ut över lilla uddevalla och bara njöt av livet, satt där i en halvtimma och snackade, sen traskade vi hem. När vi kom hem hade sigrids pappa kalas/fest. Vi gick ut, träffade några, eller ah. erik henke och kiffe. Sen gick bara jag och sigrid hem och kollade på instängd 2 och käkade godis.

söndag: vaknade jag, eller jag blev väckt halv 10. Gick upp fixade mig, sen åkte jag och pappa och hämtade hanna, sen åkte vi till bäve kyrka, och gick på gudstjänst, inte direkt världens roligaste jag vet menmen, det funkade. Sen tog vi bussen till torp, där köpte vi hårfärg. Sen drog vi hem till hanna, färgade håret i hennes garage. hehe, resultatet blev mörkbrunt. Sen träffade vi erik henke och kiffe en stund, jag drog hem vid 8 ungefär. fixade allting för morgondagen. sen bara jag tog det lilla lugna.

DET DÄR VAR MIN HELG, HEHEHEHHE :D!
NÄSTA HELG BLIIIREEEEEEEEEEEE KONFA LÄGER ;)


She will be loved

hejhejhejhej, ska snart dra mig till sängen. Idag har jag varit i skolan, det gick segt. Första lektionen hade vi engelska, där var vi i datasalen. Jag satt i bibblan och tjöta med emma dauksz, haha. Sen hade jag spanska, vi softade bara, snacka lite osv. Sen lunch. Sen samling, no och tillsist hemkunskap. Vi lagade tyvär ingen mat! :/ haha jag som var såååå hungrig. men vi planerade en fisk rätt. jag ska laga denna goda fiskrätten med moa! haha, vi ska iallafall göra rödspätta, stekt. Och hasselbacks potatis, vitlöks bröd. och någon god sås. heheh, mummmmma :D Nu ska jag gå och sova! så godnatt.

I'm gonna get you back

Halllååå eller!
Idag kollade vi på " allt för min syster " på svenskan och livskunskapen, vi hann aldrig se klart hela. men åå så underbar film, fick tårar i ögonen, och det var inte bara jag som fick det heller!

men idag efter skolan gick jag och annie till stan, käkade på donken. och köpte choklad. HAHA, vill helst inte ta upp
detta i bloggen, men asså det hände väääldigt myckte r4ndom saker idag på stan.. hahhah.
sen tog vi bussen till bääve kyrka, ja, vi gjorde typ inget speciellt. sjöng, pratade som vanligt. ;)
gud sååå soft :D
Sen gick jag och annie hem till mig och bara nördade datan. haha jaaaaaa. imorgon är det torsdag, sen dag asså.. orkar inte. haha xd. men men snart fredag, och helg. GUD va fort tiden går, dagarna, veckorna.. ALLT! det är ganska läskigt..

ville bara säga en sak.. jag fick ett tecken av gud idag! :o
det var läskigt, tyckte både jag och annie. fast ganska cooooolt.

ska läsa lite hemkunskap nu, puss!


DU GÖR MIG LYCKLIG MED ATT BARA KOLLA PÅ MIG ♥



- rysningar

hannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaa!

sha sho sha sho blögggen! nu sitter jag här o gästbloggar o äter tårta! göött som fan får jag säga:D
idag hade vi först bild o då blev jag klar med min gubbe av lera o hon hade vääääärsta sillisarna(A)
haha sen hade vi hemkunskapen idag så hade jag tänkt mig att vi skulle få laga något för jag var så jävla hungrig men nähäpp det skulle vi inte så jag blev så jävla sur. vi såg på en fiskfilm haha han var fan bögig som var med som "programledare" . haaha fyfan vad jag skratta åt en komentar en i filmen sa hon bah: dom här är väldigt goda att suga av. hahah det var fett kul asså:O
vi hade idrott sista lektionen o då hade vi basket( jipppiii!)
sen så kom jag hem o åt thaimat fann vad gött sen var det ju bara att börja plugga-.-
nu sitter jag här o är så jävla trött o äter min ggooooooda tårta(A)


/ den bästa


jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

SHO BLOGGEN
kom nyss hem, har varit och tränat med mamma, hehe. vi tränade sån dära cirkelträning. kämpigt, fast ne, ganska men det var kul så från och med nu ska jag träna en gång iveckan :D
Sen gick vi till stan och käka på pingvin. Det är helt sick fattar inte någontingen.. käkar kebabtallrik hela tiden. fyfan xd men seriöst,inte dirket hela tiden. förra helgen käkade jag kebabtallrik med sigrid och jennifer 3 gånger, blä. Och igen idag. haha, herregudars.

ihelgen ska jag vara med sigriiiiid, ujääää. sigge igge pigge is tha shiet.


amen käre gud


HUJKEWM

HAHAHHAHAHAH
någon gång för ett tag sedan på kvällllllen/nattttten
och det där som kommer islutet " its britney bitch" bara en sak som är så sjukt roligt enligt mig och sigrid.

living on a prayer

oyesssssssh. kom hem för typ en timma sedan, drog hem till jennifer efter skolan, jag duscha hos henne sen blåste hon mitt hår, det blev typ ganska platt (har egentligen affro) . hahah. jag vill ha lååångt äkta as lent hår. åååh! :o jaaaaaaag älskar min abdulla muckeeeeet, hon är jätte knâpp.

IMORGON SKA JAG PÅ ROCKCAFÉ. omg, det där lät som om jag var värsta desperat. nej men asså det är en konfimation grej, som en gudstjänt ungefär. Jag ska dit med olle, annie och hanna. fast mest hanna eftersom.. ähm. vet inte, eller jo, vi ville de.. självklart.

jag saknar tiderna förr. just nu känns allt konstigt,  även om jag har dem bästa i hela världen. J H & S.
så kan det inte bli bättre, fast jo. om jag hade dej skulle jag vara lycklig älskling.

ska gå och be nu, min kvällsbön. jag är beroende.. ett måste. not!

med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.

min blogg är helt ointressant, right?
bara för jag inte har visat den för ngn, typ 10 bara.
den är lite hemlig justnu men ska snart visa den för massa, och skaffa några läsare per dag!
idag; efterskolan drog jag sofia och annie till stan och käkade, sen träffade vi olle och tog bussen till konfan som började kvart i fyra, vad gjorde vi där? ehm, vi pratade, sjöng och lekte lekar. sen drog jag hem och lagade mat, hemlagade köttbullar och potatismos, hemkunkapsläxa asså. mitt mos blev skit gott. haha, nej med seriöst! xD

ville bara säääääga att i helgen, på lördag. ska jag jennifer och hagge till erik edh, bara så ni vet. de e najs.
nu ska jag gå och be en bön, hahah xD vi har det i konfa läxa asså..

 


bilder från idag med jennnna




så sant..

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dem människor som behandlar dig rätt, & glöm dem som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.  Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.


RSS 2.0