you're a part of my life


- If you don't love me, why do you raise my hopes?


na na na, who you are

Shubre, idag har jag haft konfa, trök. puss hej


hahahha, DAGENS SKRATT!!!!


Min daaaaaaag <3

Hejhej!

Tänkte berätta lite om min dag, för er som vill veta! ;)

Dagen börjadem ed att jag vaknade, hihi. drog till skolan, hela dagen har vi spelat in film, både i skolan och hos Oskar! ;) nice, sen efter jag hade avrit hos oskar drog jag hem, mamma hämta mig. När jag kom hem bytte jag kläder och precis då smsade vetle och frågade vart jag bodde, jag ringde upp han och sen gick jag och mötte han och mäki! :)

Vi gick in till mig, och sen så fick vi för oss att vi skulle dra och köpa glass och det gjorde vi! När vi kom ner så stod min syster där med en massa bullar, haha! Så ah, vi bara proppade i oss en massa, sen drog vi till skogslyckan, vi var ute i typ 2 timmar och bara flummade!

Vi köpte ingen glass! men en jäävla massa godis! ;) hihi, sen drog vi hem igen för det blev så himla kallt, men på väg hem gick min baby och höll om mig, så jag skulle bli varm, love it! När vi kom hem chillade vi bara, och sen drog dom hem vid halv 9! :) As roolig dag iallafall! Pussss loveeee <3


vetle! haha


jag! haha...

looveeeeee, danish-vinden <3


picture

Hittade lite bilder från när jag var liten! haha kolla:







Peace!

Hejhej, idag är jag bara allmänt sliten, så det blir att bara vara hemma idag och chilla. Tror inte det blir någon skola för mig i morgon heller. Min pappsi är ute och köper en iphone4 till mig nu, hihi♥ Eftersom mitt abonnemang går ut idag ska jag få en ny mobil och då valde jag iphone! :)

Nästa helg blir det konfa läger, ska väll bli sååådääär kul, och då mena jag sådär!! Får inte ens sova i samma rum som hanna och det ju änna det som gör att helgen blir sådär, haha. Men men, bara ett läger kvar av två. Förra lägret var kul yeah. Synd att jag fortfarande smittar idag annars skulle jag träffa min bästa, men det går ju inte, så jag får träffa han på tisdag eller något ;) Miss u

Hoppas ni har haft en bra helg, det har väll inte direkt jag haft, men sånt är livet!

Men nu ska jag dra mig, ha en fortsatt treeevlig - tråkig - söndag! Pusshej! KRAM


PEACE!

Earth Hour!

Glöm inte att släcka ner ljusen vid halv 9, om ni vill, stäng av datorer, tv och mobil oxå!


You make me smile!




Nathalie min ängel Vahtera

Pizza!

Nu blire pizza!


just nu

Never say never ♥

falling in and out of love!

magsjuka!! :(

Shubre, skiter i bloggpausen och bloggar ändå! :P igår gick jag hem i från skolan för jag mådde piss, när jag kom hem la jag mig i sängen och somna. Vaknade  av att jag mådde ännu mer illa, spydde som fasen! sen så gick jag och la mig igen och sov hela natten, som tur är har jag inte spytt mer och får hoppas att det är över nu!

Hoppas att jag inte har smittat ngn, framför allt inte mäki eller aggie som har varit nära mig som mest! Aggie låg ju brevid mig i sängen igår hos skolsyster, ahja hoppas jag inte har smittat dig gumman! <3

Men aja, blir man sjuk så blir man! sånt är livet ;)

ville bara säga att jag saknar mäkiii :( <3

Men ska sluta blogga nu, så ha det braaa puss hej! :)

<3

Train – Marry Me

Britney Spears – Till The World Ends

Sean Kingston – Wrap U Around Me

Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath

Stefan Rio – Give & Take - Radio Edit

Blogg paus

Jag tar en liten blogg paus, börjar igen på måndag! har inte orken eller lusten till att blogga, så håll utkik på måndag igen! :) puss hej, ha det bra och ha en suuuper härlig och bra helg! / molly

JAG DÄÄÄÄCKAR I GLÄDJE

Halloooj

Okej ändringar! från och med imorgon blir det " dagens outfit " ny desgin och roligare inlägg, så ni får något kul att läsa istället för att titta in på min tråkiga blogg jag har just nu! :P Så ah, från och med imorgon! ;)

Idag var det konfa, rättso tråkigt, gjorde ingenting bara snacka, ganska onödigt att dra dit egentligen! men aja, sen drog jag hem och satte mig vid datan, sen blev det tv! och så har jag pluggat spanska också! :P Kul kul, men imorgon kommer mäki hit, han skulle egentligen kommit hit i måndas, tisdags och idag, men nä. det gick ju inte, haha så imorgon, då jävlar ;)

Snart helg igen grabbar och tjajjor, gud vad gött! men ska fortsätta plugga nu, HAJDOO!

funderar på...

Funderar på en ny design. hmm.. tror det blir så, jag gör en ny ikväll! ;)

sweet

svar

10

ett snabbt inlägg

Hejhej, haft en bra dag? o tack, ja det har jag haft iallafall, ganska seg men när jag kom hem drog jag bort till frida, käka där och sen fick jag reda på att min syster var påväg till näl, lite orolig. Dom är iallafall påväg hem nu så hoppas allt är bra! <3 Imorgon blir det skola, sen lunch konsert och sen hade jag tänkt att träffa mäki en liten stund, vet inte om jag skippar konfan eller inte! :P Men ska dra nu, vi hörs!

" puss jag älskar dig min underbara ängel! "

♥♥♥ till er ♥♥♥

Lite kärlek till mina bästa vänner:

Det finns vissa personer i mitt liv, som betyder mer än andra. Ni får mig alltid att skratta, hur jag än mår. Finns alltid när när livet är piss. Ni har kommit in i mitt liv och ni får aldrig försvinna ur det. Ni har en sån stor plats i mitt hjärta så lämnar ni mig, kommer min värld gå under. För mitt allt kretsar runt våran vänskap. Jag tänker alltid ställa upp för er, aldrig svika er. Aldrig ens tänka tanken att göra något mot er, för ni är ett av det bästa som har hänt i mitt liv, och jag älskar er för precis de ni är! Ni är en del av mig. Lämna mig aldrig, ni är bäst mina bästa vänner.


en sak ska du veta, du är min

Shubre allihopa! sitter här nu och har tråkigt, lyssnar på lite goa låtar! inte alltid fel, oh no ;) idag var det skola, den sista lektionen gick hur segt som helst, höll på att somna :O Är as trött, haha jag tror jag ska somna tidigt idag.. är det ngt bra på TVn idag? hm.... tror inte det, men har iallafall hyrt en film som jag mamma och pappa ska kolla på i kväll, blir säkert as nice, imorgon blir det skola igen och så vidare.. på lördag drar jag iallafall till gbg med hanna för att shoppa vårkläder osv ;) heh längtar men ska dra mig nu ha de!


.

I'm so deep into this shit I can taste the earth!

Alla minnen finns kvar med dig

Hejhej, tänkte berätta om gårdagen (söndag)

Allting börja med att vaknade av att mamma väckte mig, efter ett tag så åkte vi ner till rimnershallen, skulle kolla på när min syster spela handboll, jätte duktiga! de vann 2 och lika 1 (y) sen efter kom hanna och hennes mamma o hämta upp mig så åkte vi till överby, där köpte jag nya kläder, tänkte lägga upp bilder på den senare!

haha vill ni veta en sak som är så grymt typsikt mig och hanna? ... okej

Jag och hanna var sjuuukt törstiga, så skulle vi gå bort till maxi och köpa en LITEN dricka, men nä. vi kom ut med TRE 1,5 liters dricka VAR! haha, japp ;) så fult :)

Men aja, sen drog vi hem efter typ 2 timmar, och då åkte vi hem till hanna :) sen åkte jag hem, och när jag kom gjorde jag inte så mycket, men nu ska jag dra puss hej! :)


come next to me, come close to me

I think about you, and I think about me... I think about us together

♥ hehehe ♥

Shuuuu, hanna drog nyss, idag vaknade jag av att solen sken rakt in i mitt rum, så jag gick upp, smsade hanna. och efter ett tag gick jag ut för att möta hanna och kände att det var ju varmt! vååår♥ iallafall sen gick vi ner till busshåll platsen och drog ut till torp :P där köpte vi glass, wihooo, twister

Efter ett tag tog vi bussen ner mot stan, käkade på cactus och sen drog vi ner mot willys och köpte pucko

Sen drog vi hem till mig dåva och kollade på American history X, as bra film! 

Och nu har hannat dratt hem då så jag sitter här själv, och imorgon blire nog överby med hanna :)




YEAH !!

wrap you around me

Drar ut i solen med hanna och softar!


Jag vill somna på natten & sedan vakna med dig

Haluuuu, vakna nu! idag är det lördag, känns som söndag bara för vi var lediga på torsdag :P Idag ska jag till överby tror jag, skulle egentligen vara med nicklas, fast kan inte :( bara för jag saknar han <3 aja whatever! ska dra ner och käka nu och sen ringa hanna som sääkert ligger och sover, pusshej



AAAH, saknar jeansen! och tröjan, båda har gått sönder, fuck!!!!

I'm here without you

Shuuubreee! kom hem för typ en timma sen, slutade vid kvart i 3 idag och direkt efter skolan drog jag och tog spruta sen hem för att göra våfflor, faila totalt med alla fast bara två blev bra så fick hanna en oxå (a) sen tog vi bussen till torp och mötte mäki och vetle, vi gick bort till maxi och träffade hans pappa och köpte godis + dricka. Sen fick vi alla 4 trängas i baksätet på väg hem till vetle :P

HAHAH vetle den jäveln hade lurat mig och hanna att hans hund var värsta aggresiv till folk som han inte kände osv, vi blev as skrajja men när vi kom hem till vetle visade det sig att det var en jätte liten gulli hund lika stor som en katt, haha så sött!

Vi käkade även tacos hos vetle, fast me kyckling! riktigt gott ;) sen drog vi upp på vetles rum igen och satte på paraonormal activity 2, den söööööög! ettan var såå mycket bättre :P sen kom pappa och hämta mig och hanna, och nu sitter jag här :) aweeeesomeeee daaaag <3


du är kärlek



Vet du om att du är galen? och du får mig skratta så mycket att jag får ont i magen <3

Puss på Dig mannen

Det finns alltid lite ärlighet bakom " jag skojjar bara ". Lite kunskap bakom " jag vet inte " Lite känslor bakom " jag bryr mig inte " och lite smärta bakom " det är lungt "

Saaaant!

Tjubre ville bara säga att jag har haft en toppen med hanna mäki och vetle! taaack :D

Pusshej!

Don't hold your breath

I loved you so much that I thought someday that you could change
But all you brought me was a heart full of pain

Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath



Du är kingen utan K

Shubre mannen vad händer yao?
kom nyss hem.. haha skojja :P jag kom hem för typ två timmar sen men ändå, idag efter skolan drog jag och hanna till stan, vi var as hungria men vi hade inga pengar -.- men så var hannas kusin där så vi ba fråga henne! sen så skulle vi ta bussen 5an, så gick jag på bussen busschaffisen bara " vad gör du?? vart ska du?? " haha... :P fail :( HAAHHAH påtal om fail, jag och hanna fick skrattanfall idag på konfan, då prästen snackade och alla var tysta så hände två sjukt roliga saker på samma gångn så vi kunde ju inte hålla oss för skratt.. så vi försökte.. skratta tyst! haha visst klara vi det, men aja, fick as ont i magen och i halsen!

Imorgon drar jag hem till hanna tidigt sen drar vi och träffa några! :) pusshej


mongo bild..


HAHAHAHHAHAHAHHA JAG ÄR SERIÖS, DÖÖÖÖR!

kolla i från 0.18, det är då det bästa är!! :D
när han får bollen i fejjset och sen när hon tjejjen knyter skor.. hahha!

en fråga!

Angående ricinoljan!

fråga: hur länge prövade du den då? i hur många veckor och hur många gånger i veckan?

Svar: Jag har använt den ca 5 gånger! Rekomenderar 2 gånger i veckan!" * har inte använt ricinoljan på ett tag nu *

fluminlägg typ...

tjue shue tja sha :) jag är hur trött som helst, inte chill. fast jag vill sova, det är chill! nybäddad och allt.. min säng asså :p <3 imorgon är det skola, yao bara chill lektioner! sen efter blire konfa, med hanna <3 min bästis :) haha ujää :D jag är trött.... Ville bara säga att aggie är cool :) fast ne :p hey soul sister<3 NU SKA JAG SOVA

GODNATT BABES!

<3


sigges ben... haha, sandra<3



några bilder... sandra rasmussen.. ching<3chong... puss på dig gumman i miss you!

hehe

Sitter i skolan nu, har egentligen gynpa men jag var inte med idag så nu sitter jag här i bibblan med en data och kolla lite ;)Snart har vi matte och sen efter det har vi engelska, sen mat sen svenska och sen sljöd sen sluut! jag drar till torp efter skolan för att kolla på lite kläder tror jag :D det blir nog chilll. chillaaaa!

Fattar niiii va gött det kommer bli att vara lediga på torsdag, loveee <3 jag tror jag ska träffa några då! hehe, tänkte fråga hanna iallafall om hon vill göra något med mig ;)

Guuud vilken vårkänsla jag har, solen skiner och det ska bli upptill 8  + grader idag, nicee!

Men nu ska jag sluta skriva... pusshejj ! :D


vet att vi är söta....... biaaaatch! :D sitt

hehehe music <3 love



" för allting du gör för mig, varje gång du rör vid mig, får mig att inse att jag skulle kunna dö för dig "

blond molly, molly blond


okej... lite saknar jag det allt

CHILLAR RÅÅÅÅ ♥♥♥♥

Hej, idag är det måndag= skola! blä, fast dagen gick fort! sen var jag hemma en stund sen kom mamma och pappa hem så åkte vi till skolan för utvecklingsamtal, det gick bra! hehe,  nu är det avklarat. vi har inget plugg förän på fredag, sååå chill! chill, yao chill! imorgon blir det skola igen, och igen, och.... PÅ TORSDAG ÄR VI LEDIGA! ÄNNU MER CHILL! älskar chill♥ men nu ska jag gå ner jag ska keeeeka, pusshej!

zac <3


SNYGG!                                        EEEEUW

moooot skolan

Godmorgon allihopa! nu drar jag mig mot skolan :)

Ha eN jätte bra dag ! :D <3

Love

LOVE- du är inte hans första, sista eller enda. Han har varit kär innan och tro mig, han kommer att bli det igen. Men om han älskar dig nu, vad spelar allt annat för roll då? Han är inte perfekt, det är inte du heller och ingen av er kommer någonsin att bli perfekt. Men om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden. -LOVE


MUUUSIK ♥♥

Chipmunk Feat. Keri Hilson – In The Air - Radio Edit

Chipmunk Feat. Keri Hilson – In The Air - Radio Edit

Chipmunk Feat. Keri Hilson – In The Air - Radio Edit

Chipmunk Feat. Keri Hilson – In The Air - Radio Edit

SERIIÖST! JAG LYSSNAR SÖNDER! SÅÅÅ HIMLA BRA!


hmmm...?

Funderar typ på att färga mitt hår något likande:


okej.. bilden är gammal!

Eminem ♥



Eminem – Going Through Changes

Dr. Dre – I Need A Doctor - Explicit Version

Eminem – Without Me

" I think about the things I would never got to say to you,
I'd never get to make it right, so here's what I came to do
"

one last chance

Hejhej.. blev ingen gudstjänst idag, har små plockat undan lite kläder nu som har legat i min soffa. hehe, men ska damnsuga snart också och kanske damma lite (a) tröök. ska även planera mitt utvecklingssamtal som jag ska ha imorgon! kul :p helgen har varit grym, iallafall fredagen och lördagen :D Idag är det även solsidan, Yees love it :D pusshej ska dra vi hörs

chips+cola=soft

tjo tjo tjo, sitter här nu och softar råååå! Imorgon blire att ställa klockan !!! -.- och pallra sig till kyrkan för en medverkande gudstjänst, fuuun. Ahja, vad gör man inte? jag konfimeras snart ju, hehe.. kul kul, men ahja ska fortsätta chilla nu så pusshej ha det bra !


JAG SOOOFTAR

lördag (L)

snyggingarna!


rock that booody

Sitter här nu med hanna i mjukiskläder, vi ska snart göra oss iordning. Idag ska vi nog vara en stund med vetle. det blir nog kul! hehe. Ahja det var ett snabbt inlägg, uppdaterar mera senare. ha det bra, pusshej

fredag i mitt hjärta

Hejhej, nu sitter jag här i sängen. Har precis käkat! Idag efter skolan drog jag hanna och natta till torp. vi hoppade på 860 och det fanns inga platser i bussen så vi fick stå upp det gick ju jävligt bra! haha, sen när vi kom fram gick vi runt lite med vetlis, hehe! sen drog vi till donken och käka, hahhaha gud va vi flummade åt sjuka saker! vetle satt bara där och kolla på oss, tror inte han tyckte det var så roligt som vi tyckte. hehe ;) sen tog vi bussen till stan, där gick vi bara runt och chillade :p sen kom hannas mamma och hämta oss så drog vi hem ;) Fredagen består av godis + massa film! muuumis :)


svar på era frååågor!

Är du på g med någon?
svar: Ja.. eller jag gillar en!

Vem gillade du senast?
Svar: Nicklas tror jag

Har det någonsin varit något mellan dig och joel? eller är det nått? :)
svar: Nej det har det inte, bara kompisar :)

Tycker du, att du själv passar bäst i blondt eller brunt?
Svar: Brunt tror jag :')

Vad använder du för smink? gärna märke osv.
svar: Jag anväder en mascara från loreal, foundation mousse, och hm's puder

hur lång är du?
svar: jag är ca 165 tror jag

Kan du inte börja lägga ut, "outfit" i bloggen?
svar: Jo visst, varför inte (:

bilder på ditt rum? :)
svar: kan lägga upp några bilder när jag har några (:

har du varit på bowlinghallen?
svar: haha, japp de har jag!

hihi, läget?
svar: Bara bra, självdå? ;)

vikt?
längd?
skostorlek? :)
svar: vikt vet jag inte, längd 165, skostorlek 37-38 :)

har du varit på g med nicklas?
svar: njeaa, det vet jag väll inte om jag har, men tror de

jo du jag undrar om du någonsin stoppat ärtor i näsan. För jag har hört att markus inte får det men visste liksom inte om det var annorlunda med en moppie?
svar: hahha, nej det har jag inte aggie!

våldtäkt imorgon kl4? :-3
svar: haha, john! nej tack

vem är din allabästa vän?
innerst inne asså.
har alltis undrat det.
för du typ är med massa olika hela tiden, och dissar hon där hanna eller nåt för andra ibland verkar det som för du skriver att hon är din allra bästa vän o så sen är du typ med massa andra, och nu har du lixom börjat va med hennes kompis, du vet väll att hon inte kommer orka med det hur länge som helst? man gör inte så mot sin allrabästa vän, jag har oxå upplevt samma sak och idag är vi inte ens vänner

svar: hanna, är min allrabästavän! hon har alltid varit det, jag vill inte ta upp det i bloggen men jag vet iallafall att vi har det bra justnu och jag tänker aldrig svika henne, för hon är ett av det bästaste som har hänt mig imitt liv!
vi umgås alla tre, jag hon och " hennes kompis " så jag tror inte det stör henne.

vad andväner du för smink?
svar: kolla upp!

hår produkter?
svar: värmeskydd hårspray hårpuder och ibland glans! jag visst jag kan lägga upp en bild, det kommer!! :)
plattong?
det kommer en bild!
gärna bild :)

okej... frågar lite mer.
favoritfärg?
svar: blå! ljus blå
favoritminne i hela livet?
svar: jadu! chile var ett minne, men har ju jätte många! kan inte direkt peka ut det bästa
favoritminne med mig? hihi
alla, men den gången vi gjorde pastasallad och skulle bada på unda, så flög maten iväg! haha och om du skulle slänga dig i vattnet skulle jag bjuda dig på en glass! (a)
favoritämne?
svar: i skolan? eller va? isåfall svenska och So, om du menar något annat så vet jag inte vad du menar!
favoritbyxor?
svar: ljus blåa jeans från gina!

vem är din allrabästavän inne från hjärtat ? <3
svar: hanna thulin!

har du strulat med joel eller nicklas någon gång? vem av dom?
isf var det nyligen? :d
svar: nej det har jag inte gjort :)

har haft sex med ngn ?
svar: nej
har du någonsin gillat en tjej mer än en vän ?
svar: nej
afro / flintis?
svar: båda! haha beror på 

va inte du typ bästavän med johanna karlsson eller vad hon heter en gång? vad hände mellan er?
svar: Jo det var jag! vi gled isär! :| 

funderar du på att byta hårfärg till blondt ist? :)
svar: jag vet inte! kanske, men inte lika blont som jag hade sist utan lite mer rågblont :)

Det var alla frågor!! om ni fick dåligt svar, så säg det. hehe puss :)


söt bild från slöjden, hehe


I skooolan

Shuebree! Sitter nu i skolan i bibblan och har svenskaaa! skriver lite på en filmanalys, går väll bra ithink! snart har vi mat, är as hungrig! efter det har vi livkunskap, sen gympa sen sluut! då går jag upp till skolan igen med oskar och gör klart hemkunskapen! sen drar jag upp till konfan runt halv 4 och är där till 6, sen kommer mormor och hämtar mig och vi drar hem till henne och bakar inför hemkunskapen som ska redovisas imorgon, ska göra ngra grissini's från italien, blir nog super bra! :D hehe, men får ta och forsätta skriva på svenskan nu, ha en bra dag. pusshej :)


asss gammal bild från början av 2009, haha.

gooodi godddii

fan va grymma ni är, fortsätt fråga! svarar på alla frågor på torsdag kväll ;)


F R Å G E S T U N D !


Uppdate: 17 frågor hitils, helt awesome jööö fortsätt såå ! :D

Fråga på nu bara!! det finns inga dumma frågor bara dumma svar! ;)

hemkunskap

funderar på att ha en frågestund! aja får se på det, haha kommer säkert få jätte lite fråger och då är det ju inte ens kul (a)

kom hem från skolan för typ en timma sen, eller två. aja har skrivit klart första brödet på hemkunskapet har två kvar och det ska vara klart på torsdag eller ah vi ska redovisa på torsdag ska hinna baka oxå :$ hehe, får nog göra det idag eller imorgon ;)

min helg har varit suverän, längtar redan till nästa helg. ska vara med hanna på fredag ithink, har för mig att hon frågade mig det här om dan iallafall :o men ska skriva andra brödet nu, eller så ska jag fakiskt ta mig något att äta :D


sommar glassen, remember?

haha njuuuter av den goa glassen en varm sommar dag

saknar värmen, saknar sommaren, saknar svensksommar, gaah!


bildeer






hade bara lust och lägga upp några bilder eftersom jag har tråååkigt :P

städ-dag

hallu sitter här nu och lyssnar på musik, måste seriöst städa mitt rum idag :p trööök, igår var jag och hanna på bio, sanctum den var grym! vi klantade till oss som vanligt, med popcorn (a) hehehe men ska fortsätta städa nu, ha en fortsatt trevlig söndag, pusshej!;)


hhahah random

when i was a blondie girl...




HAHAAHAHAHHA JAG DÖR, SEERIÖST?!?!?!



HAHAH...


yoo



DO IT LIKE A DUDE!

september ♥

Fyyyyfan va bra!!!

September – Party In My Head

godmorgon :D

Hejhej, tänkte berättade lite om gårdagen! Först var det skola, sen efter skolan satt hanna och väntade på mig vid skåpen. Vi drog till stan och gick å fikade, där var det en tjej i 20 års åldern som var så himla lik kissie! hon betedde sig som om hon var värsta divan eller drottingen av sverige! haha as kul :) Sen drog vi och köpte godis och sen åkte vi hem till mig, sen vidf typ nio eller ngt drog vid upp till ramneröd och åkte på den där backen ni vet utan pulka eller något! hahha man blev as blöt och det gjorde ont i rumpan (a) sen drog vi tillbaka till mig och chillade, ska vara med hanna idag också vi ska nog gå på bio! 

En sak jag och hanna märkte igår.. Har hemma kväll skrivit fel?
det heter väll EN kexchoklad
inte ETT kexchoklad.. det låter helt cp iallafall med ett kexchoklad :o

en liten söt text bara

Har laggt upp texten förr, men tycker allting är så meningsfullt
läs allting och få kanske en annan blick på livet?

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dem människor som behandlar dig rätt, & glöm dem som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.  Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.


yessss

aggie jag har bestämt mig! jag tar en "killpaus"

gullig bild ba..


.


hehe

Har huvudvärk, jag är sugen på godis, jag orkar helt ärligt inte skriva på tekniken, hittar inte det som jag har skrivit.. vart är det? ligger säkert helt i hop knölat i mitt vackra skåp, hade tänkt och städa det snart eller joo nu kom jag på att det ligger ju i skåpet, hehe tur!
jag vill ha lov ' sommar lov. Jag känner nu att jag måste skriva på tekniken, jag längtar såå till imorgon, för då ska jag och aggie ha prao i uppehållsrummet, ujä. Men nääää nu måste jag sluta skriva pusshej

.

Försöker bara tänka på att allting löser sig, men gråter då och då när det känns som om jag behöver dig

Frågoooor

Är du singel? Ja

Är du kär i någon? Kanske

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Ja

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Båda

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? beror på

Saknar du en kille just nu? Ja

Saknar du en tjej just nu ? Ja

Vad är ditt favoritnummer? 19

Favoritfärg/färger? blå, vit, svart

Hatade färg/färger? hatar ingen direkt..

Är du nöjd med ditt liv just nu? Ok, mitt liv är helt Ok

Vart önskar du att du var nu? I ett varmt land på en solstol vid en pool

Vad borde du göra just nu? venne, plugga

Vad drack du senast? Juice

Vem pratade du senast i telefon med? Agnes

Är du glad? Ja

Är du piercad någonstans? Bara öronen

Vad har du för planer för ikväll? Sova

Hatar du folk som ljuger? Ja 

Har du någonsin velat ha något som du vetat att du aldrig kan få? Ja

Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Bra

Tycker du om ditt liv? Ja ibland, Nej ibland

Vad tycker du mest om i ditt utseende? Vet ej

Förlåter du eller glömmer du? Förlåter, vill glömma men går inte alltid

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Jadu, båda
Vad är du rädd för? Döden, ensamhet och att förlora dom jag älskar

Har någon försvunnit ur ditt liv? Ja

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Ja

Önskar du att du var en av motsatt kön? Ibland

När grät du senast? Vet inte, det var väll här om dan


Love the way you love me

Snabbt inlägg.. skola idag, chilldag.. hade as tråkigt på syslöjden förut men fick iallafall sprättat upp skiten jag håller på med! Efter skolan drog jag och aggie till staden sen till gudstjänst och sen hem! Imorgon blir det skola och sen.... ingen konfa! vi är lediga :D :D :D ska skirva på tekniken ist... kul, höhö. Men ska dra mig nu pusshej, i know att jag har bad uppdate på denna bloggen, men whatevva ;)

tvilling!


RSS 2.0